Liberalul Călin Popescu Tăriceanu, prezent azi la Buzău, s-a referit la situația din teritoriu existentă la nivelul USL, unde relațiile dintre social democrați și liberali s-ai rupt după ce Victor Mocanu a refuzat să accepte că nu mai este el cel susținut de copreședinții alianței, pentru câștigarea unui nou mandat în fruntea administrației județene.
Tăriceanu a declarat că se va încerca rezolvarea conflictului de la Buzău, astfel încât, USL să poată funcționa asemenea situației din celelalte județe.
”A fost o discuție la nivelul USL în legătură cu situația de la Buzău și și se va încerca rezolvarea ei, în așa fel încât să intrăm într-o matrice de funcționare normală”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.
Liberalul a salutat, totodată, atitiudinea senatorului Marian Cristinel Bîgiu, candidatul USL la șefia Consiliului Județean, care, deși, în repetate rânduri, a fost atacat de echipa lui Victor Mocanu dar și de Constantin Boșcodeală, a stat deoparte și nu s-a pretat la atacuri precum cele puse în scenă de contracandidați.
”Salut atitudinea domnului sentator Cristi Bîgiu, care este angrenat în această campanie electorală, care nu a răspuns atacurilor făcute de contracandidatul său la președinția Consiliului Județean și, mai ales, la atitudinea pe care a adoptat-o candidatul USL la Primăria Buzăului”, a spus Tăriceanu.
De asemenea, liderul liberal l-a catalogat pe Bîgiu ca fiind un om politic matur, în contextul în care și-a văzut de propria campanie în timp ce contracandidatul său nu a știut ce să mai facă pentru a-l defăima și pentru a slăbi încrederea oamenilor în candidatul USL la Consiliul Județean Buzău.
” Marian Cristinel Bîgiu s-a comportat din punct de vedere politic foarte corect, având în vedere deciziile care au fost luate la nivelul Uniunii Social-Liberale pentru județul Buzău. Nu s-a pretat la niciun fel de atac, sau mai bine spus, contraatac, și-și vede de treabă și face dovada unui om politic deja matur, cu experiență și responsabilitate”, conchis Călin Popescu Tăriceanu.
La rândul său, senatorul PNL, Marian Cristinel Bîgiu, a declarat că la Buzău, USL nu funcționează din cauza a două-trei persoane: ” Aceste rateuri nu au nicio legătură cu USL Buzău. Noi vorbim de două-trei persoane, inclusiv problema de pe municipiu, dar vă spun că (…) în afară de concurența politică locală, USL funcționează”.
C. D.

4 COMENTARII

  1. Numai pe Tariceanu l-ati gasit. In 2008 a anuntat crestere economica, a venit criza, somajul iar in 2010 peste 60% dintre romani au ajuns datori la banci. Guvernele nu au facut nimic pentru ei. Rusine domnule Tariceanu.

  2. Ma relule, dece nu teai dus sa te intalnesti cu el? esti tu destept, pi daca ramanea tariceanu la guvernare crezi ca mai taia basescu salariile ? Mare guzgan mai esti…
    E clar domnule, decat cu un prost la castig mai bine cun destept la paguba

  3. logica lui Relu e tipic pd-ista, probabil ca avrut ori sa ne arate cat il duce mintea, ori sa ne binedispuna, dar in cazul de pe urma e cam fortata gluma. In rest, Relule, mars la basculanta, caci nu te ridici nici la inaltimea pantofului lui Tariceanu.

  4. Eu cred ca Relu scria dupa dictare si, cum e greu cu tastatura, sarea din cuvinte. L-am gasit pe cel care dicta si mi-a spus de fapt adevaratul mesaj al lui:
    Numai domnul Tariceanu era potrivit si l-ati gasit. In 2008 a anuntat singura crestere economica sanatoasa de pana acum, cica au venit criza, somajul imediat odata cu boc iar in 2010, din cauza micului boc peste 90% (cred ca aici a confundat 6 cu 9…) dintre romani au ajuns datori la bancile straine. Guvernele Boc, Ungureanu nu au facut nimic pentru ei. Rusine sa-mi fie ca votez cu Mocanu domnule Tariceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.