Galeria

Asociaţia ,,Centrul de pregătire pentru o viaţă independentă în limbaj mimico-gestual” în colaborare cu Galleria Mall lansează campania „Eu știu, eu vreau, eu pot! Ajută-mă să fiu egal cu tine, împreună să fim o echipă care spune nu discriminării”. Parteneriatul include un număr de 15 proiecte în interesul celor cu dizabilități și cu nevoi sociale din județul Buzău și din România cu zeci de colaboratori din educație, sănătate, administrație și asistență socială.
”După 10 ani de colaborare cu profesioniști din România și din Buzău urmează a fi deschis primul centrul cultural, sportiv, de socializare și petrecere a timpului liber, de informare și comunicare. Galleria Mall Buzău este partenerul nostru pentru 12 luni alături de ceilalți colaboratori ai noștri!”, a declarat Ionica Tarău, manager Asociaţia ,,Centrul de pregătire pentru o viaţă independentă în limbaj mimico-gestual”.
Campania „Eu știu, eu vreau, eu pot! Ajută-mă să fiu egal cu tine, împreună să fim o echipă care spune nu discriminării” se va derula în perioada ianuarie-decembrie 2014, având adresabilitate nu numai locală, ci și națională. Practic, sunt estimați la toate proiectele care vor fi derulate pe parcursul anului nu mai puțin de 25.000 de beneficiari, copii, tineri și adulți cu nevoi speciale, elevi și profesori din cadrul instituțiilor de învățământ partenere, precum și decidenți politici, reprezentanți ai autorităților locale și guvernamentale, reprezentanți ai societății civile și voluntari din toate categoriile sociale. Prima acțiune din cadrul acestei campanii se va desfășura miercuri, 22 ianuarie, la Galleria Mall. În intervalul 17.00-20.00 se va prezenta protocolul și se vor dezbate cele mai importante evenimente ale lunii ianuarie, precum Ziua Națională a Culturii și “Mica Unire” aniversată pe 24 ianuarie. Totodată, se vor înmâna diplomele pentru cei 23 de interpreți care au absolvit cursurile făcute de Asociaţia ,,Centrul de pregătire pentru o viaţă independentă în limbaj mimico-gestual”. Cu această ocazie se va anunța un alt program de formare profesională pe o perioadă de patru luni pentru interpret în limbajul mimico-gestul, cu mențiunea ca printre formatori va fi și o persoana cu deficiențe de auz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.