Candidatul PNL la Primăria comunei Beceni, Adrian Burlacu este acuzat de un grup de localnici că și-ar fi pus asfalt în curte mituind muncitorii care amenajează drumul județean 203K. Reclamația a fost primită pe adresa redacției însoțită de un scurt text și de o filmare în care se vede cum un utilaj varsă mixtură asfaltică într-o curte.

Vă prezentăm atașat textul și filmulețul primit pe adresa redacției:

„Alo?! Orban, Rareș Bogdan, Romanescu – cu asa oameni vreti sa câstigati alegerile? La Beceni „Hoții striga Hoții” se potriveste de minune. Candidatul Pnl Beceni, fura de ani buni, dar nu s-a sesizat nimeni.Daca toată comuna stie cum din functia de contabil al liceului Beceni controla tot bugetul liceului si baga in buzunarul propriu sute de milioane prin firma SIBOCO STORE, firmă cu magazinul în propria curte si administrată de fațadă de fratele acestuia. De data aceasta candidatul PNL Beceni sfideaza locuitorii pe fata si mituieste angajatii constructorului (care asfalteaza drumurile din comuna) pentru ca acestia să-i puna covor de asfalt in curte.

Suntem un grup de cetățeni ai comunei Beceni, județul Buzău, utilizatori ai singurului drum de acces pe Valea Slănicului, respectiv DJ 203 K.

Am fost bucuroși la momentul începerii lucrărilor pe acest drum, sperând că lucrările vor fi făcute de calitate de către firma câștigătoare a licitației, însă pe parcusul desfășurării lucrărilor am constat că unii angajați ai acestei firme sustrag asfalt și-l vinde către diverse persoane de pe raza comunei Beceni.

Un asftfel de episod vi-l atașăm video, când angajații SC OYL HOLDING au sustras asfalt și l-au vândut lui Burlacu Adrian din comuna Beceni, județul Buzău, în curtea locuinței acestuia, funcționând SC SIBOCO STORE SRL, ce are ca obiect de activitate principala vânzarea de materiale de construcții.”


Dacă informațiile sunt sau nu adevărate este treaba organelor de control care trebuie să facă lumină și să precizeze dacă asfaltul destinat lucrărilor de la drumul județean a ajuns sau nu în curtea societății comerciale așa cum reclamă localnicii din Beceni.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.