marin
PMP surprinde cu candidatul la Primăria municipiului BUzău. Conducerea partidului a prezentat miercuri omul cu care speră să câștige fotoliul de primar la alegerile care vor avea loc anul viitor. Candidatul-surpriză este nimeni altul decât Ion Marin, fost comandant al POliției Județene BUzău.
”Am acceptat propunerea făcută de PMP pentru că mă regăsesc în programul politic al formațiunii. Ideea de a candida a fost lansată în cercul meu de prieteni și am ajuns la concluzia ca merită să ne înhămăm la drumul ăsta. Suntem de acord că sunt multe lucruri care ar fi trebuit făcute și care nu au fost făcute și cred ca o sa am puterea de a convinge electoratul să îmi acorde credit iar în baza acestei încrederi să ajungem să avem municipiu reședință de județ european în adevăratul sens al cuvântului pentru că fără a ataca pe cineva noi nu avem în momentul acesta un oraș care să arate ca o reședință de județ. Am discutat cu membri din conducere și vom stabili un program la sediul partidului unde am să fiu prezent și cine dorește să vină să propună ce ar dori să vadă în orașul nostru pentru că, dacă voi câștiga alegerile, agenda va fi făcută pe baza dorințelor cetățeanului”, a spus fostul comandat al IPJ Buzău, acum candidat la Primăria Buzău din partea PMP.
La rândul său, liderul PMP Buzău, av. Nicu Cristian a declarat :”Candidatul nostru, domnul Marin Ion nu are nevoie de nici o prezentare. Am promis un candidat serios și dedicat, cu spiritul dreptății care poate asigura buzoienilor un oraș curat, sigur și european”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.