Candidații PRO România au lansat, la Buzău, lista pentru europarlamentare

0
1412

Pro România și-a lansat, sâmbătă, la Buzău, lista de candidați pentru alegerile europarlamentare. Evenimentul care a avut loc la Sala Mare a Consiliului Județean a adus în fața simpatizanților „veniți de bunăvoie și nu aduși cu arcanul ca la PSD” candidații care deschid lista noii formațiuni politice de stânga respectiv Corina Crețu, Victor Ponta, Mihai Tudose și Iurie Leancă.

Toți cei patru le-au vorbit simpatizanților despre importanța votului din 26 mai și le-au dat asigurări că Pro România are cea mai bună listă de europarlamentari. De asemenea Victor Ponta a transmis simpatizanților că nu atât el cât și ceilalți membri marcanți ai partidului care provin din PSD nu se vor mai întoarce în partidul din care au plecat dar că se vor bucura alături de foștii colegi dacă aceștia vor reuși să se debaraseze de „cei care îi trag în jos”.

Înaintea întâlnirii cu simpatizanți Pro România, Comisarul European Corina Crețu alături de Victor Ponta și vicepremierul Republicii Moldova Iurie Leancă au avut o întâlnire cu președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu pe care nu s-au ferit să îl felicite „în ciuda diferențelor politice” pentru activitatea desfășurată la nivelul județului și pentru atragerea de fonduri europene.

„Cred că este un gest de civilizație, nu este singurul județ în care m-am întâlnit cu oameni din administrația locală indiferent de culoarea politică. Pe Președintele Consiliului Județean am vrut să îl felicit pentru modul în care a folosit banii europeni. Buzăul cred că este un exemplu pentru că sunt lucruri care nu stau în mâinile autorităților locale tocmai de aceea eu militez și pentru o schimbare a modului de alocare al fondurilor europene. Organizarea administrativ teritorială a României îngreunează foarte mult absorbția. Vreau să felicit Consiliul Județean pentru ceea ce a făcut. Eu cred că așa este civilizat atunci când sunt exemple de bune practici să nu ne ferim să spunem în ciuda diferențelor politice. Politica regională pentru mine nu are culoare politică ci este pentru oameni”, a spus Comisarul European Corina Crețu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.