Eduard Dumitraşcu îşi continuă întâlnirile cu buzoienii aşa cum a promis la începutul campaniei electorale. Pentru a cere cuiva să aibă încredere în tine, este important să te cunoască personal, susţine acesta.
Buzoienii şi-au spus problemele cu care se confruntă dar şi ce aşteaptă de la viitorul parlamentar, Eduard Dumitraşcu fiind plăcut impresionat de căldura cu care a fost întâmpinat.
„Cred că voi câştiga alegerile în Colegiul 6 pentru Camera Deputaţilor deoarece vin în întâmpinarea problemelor cetăţenilor cu soluţii, nu cu promisiuni, care nu se pot îndeplini. Programul meu vorbeşte de dreptatea pe care cetăţenii o aşteptă de foarte mult timp“, a mai adăugat Eduard Dumitraşcu.
“Astăzi a fost o zi remarcabilă datorită oamenilor pe care i-am întâlnit. Am fost plăcut surprins de reacţiile acestora. Cred că oamenii sunt sătui de o clasă politică învechită şi doresc să facă o schimbare în adevăratul sens al cuvântului. Am întâlnit oamenii din toate categoriile sociale şi de toate vârstele, care m-au privit direct în ochii şi mi-au spus nemulţumirile lor. Acestor oameni nu le poţi spune poveşti, sunt oamenii care aşteaptă soluţii de la mine şi este o onoare pentru mine să îi pot reprezenta în Parlament”a mai adăugat candidatul PP-DD pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 6 Buzău.

2 COMENTARII

  1. un om pe placul buzoienilor. omul de care avem nevoie. va multumim ca sunteti alaturi de noi dle dumitrascu. pe contracandidatii dvoastra nu i-am vazut in aceasta campanie decat la tv. mult succes dle dumitrascu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.