Fostul boxer Bogdănel Stoicescu, candidatul PPDD în Colegiul 7 Camera Deputaţilor din Buzău, are, conform declaraţiei de avere depusă la Biroul Electoral Judeţean, 50 de terenuri în judeţul Buzău şi în Bucureşti, dar şi patru case, un apartament şi două spaţii comerciale.
Potrivit declaraţiei de avere depusă la Biroul Electoral Judeţean Buzău, fostul boxer Bogdănel Stoicescu are 40 de terenuri agricole în judeţul Buzău, în suprafaţa totală de aproape 59 de hectare, două terenuri în extravilan tot la Buzău, unul în intravilan în comuna buzoiană Scorţoasa, dar şi şapte terenuri în intravilan în municipiul Bucureşti, acestea din urmă în suprafaţă de aproape patru hectare.
Candidatul PPDD pentru un post de deputat în Buzău mai are două spaţii de producţie, un apartament şi trei case de locuit în Bucureşti, precum şi o casă de vacanţă în comuna Scorţoasa.
De asemenea, el are două spaţii comerciale, unul în Bucureşti şi unul în Buzău.
Potrivit documentului citat, Bogdănel Stoicescu nu are autoturisme pe numele său, dar conduce un BMW X6.
El are două conturi în valoare de 100 de lei şi 150 de lei şi datorii de peste 180.000 de euro la bănci şi la o persoană fizică.
În anul 2011, Stoicescu a realizat venituri de peste 208.000 lei din administrarea a trei firme pe care le deţine. Fostul sportiv desfăşoară afaceri în domeniul agro-industrial, pază şi protecţie, iar la un moment dat a fost patronul unui ziar cotidian, ulterior transformat în săptămânal.
Soţia lui Bogdănel Stoicescu este casnică şi nu a obţinut venituri în 2011.
Bogdănel Stoicescu are 61 de ani, este domiciliat în Bucureşti, iar în urmă cu patru ani a candidat din partea PNG pentru un post de deputat pentru Colegiul 6 din Buzău, pierzând bătălia electorală.
El a fost boxer, finanţator al unui club de box şi al unei echipe de fotbal, ABC Stoicescu, care evoluează în Liga a patra de fotbal, la Buzău.

Mediafax

1 COMENTARIU

  1. Bogdan Stoicescu pare a fii o persoana adecvata pt a detine functia de Deputat.si cand ne gandim ca provine din PPDD yo zica merita sa i acordam o sansa deoarce acest partid nu a fost la putere pana aku.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.