Liberalii iau atitudine în urma valului de pensionari care s-au prezentat în ultima vreme la Casa de Pensii pentru a le fi înregistrate cererile cu care să meargă mai departe în instanță în vederea restituirii contribuției de 5,5 % la asigurările de sănătate încasate în baza Ordonanței de Urgență 107/2010.
Astfel, la inițiativa candidatului USL la Consiliul Județean Buzău, senatorul Cristi Bîgiu, s-a luat decizia ca Partidul Național Liberal – filiala teritorială Buzău să acorde sprijin, în mod gratuit, prin consultanții săi juridici, în vederea recuperării sumelor reţinute ilegal.
În acest sens, toți pensionarii interesați sunt aşteptați la sediile cluburilor liberale din Cartier Micro V, în spatele Poştei, bloc nr.17, parter sau Cartier Micro XIV, bloc 12 A parter, vis-à-vis de Poştă, de luni până vineri, între orele 14.00 – 20.00. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0338/401162.

Ciprian STERIAN

4 COMENTARII

  1. Normal ar fi ca PNL sa sesizeze guvernul in vederea restituirii acestor sume si cred ca asa se va proceda in urmatoarea etapa. Nu ii mai trimiteti pe oameni sa bata degeaba drumul pana la instanta de judecata. Stiti cate procese judeca un judecator in fiecare zi ?

  2. „lansarea candidaţilor” la Buzău devenit dificilă în condiţiile în care Şeful PSD Buzău,e cumătru cu contracandidatul lui Mocanu! Cred că Bâgiu şi Boşco se vor lua de mână în faţa mulţimii cu zâmbetele şi bezelele cuvenite. Luarea de mână va fi un fel de despărţire, căci pimarul n-are şanse să mai iasă. Ce rău îmi pare! Asta-i Buzăul!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.