Candidatul USL la președinția Consiliului Județean, senatorul Cristi Bîgiu, și-a depus astăzi candidatura la sediul Biroului Electoral Județean. Odată cu candidatura pentru șefia Consiliului Județean au fost depuse și listele comune ale USL cu consilieri județeni. Alături de Bîgiu au fost prezenți președintele PNL Buzău, deputatul George Scutaru, deputatul Titi Holban, consilieri județeni și municipali dar și liderul Partidului Conservator Buzău, Gheorghe Vlase.
După depunerea candidaturii, senatorul liberal s-a declarat convins de reușita sa la alegerile locale din vară, precizând totodată că este onorat că a fost desemnat candidat al USL.
„Sunt candidatul USL la președinția Consiliului Județean. Este o mare onoare și o mare responsabilitate în primul rând față de cetățenii județului dar și față de USL care a avut încredere în mine. Sunt convis că din data de 11 iunie va începe o perioadă grea dar și frumoasă în același timp. Ați văzut că deja în țară a început o schimbare, USL a dovedit forța pe care o are în acest moment și sunt convins că va dovedi asta și la Buzău. Unii dintre parteneri au lipsit dar nu este obligatoriu să fim toți prezenți și de altfel nici de la noi nu au fost toți consilierii care sunt pe liste. Cred că până la urmă cu toții vor înțelege că nu are rost să luptăm împotriva USL din interior și, din ce am vorbit cu oamenii din teritoriu, majoritatea sprijină USL”, a declarat vicepreședintele PNL, senatorul Cristi Bîgiu.
Candidatul USL a vorbit astăzi și despre ultimele achiziții pe care PNL le-a făcut în ultima perioadă. Astfel, PNL se menține partidul cu cel mai mare număr de primari în funcție la Buzău și asta după ce celor 32 de primari existenți li s-au alăturat alți 7 șefi de administrații locale veniți din PDL sau din rândul celor independenți.
„În acest moment am depus liste cu 38 de primari în funcție având în vedere că la Glodeanu Siliștea primarul nostru nu mai este în funcție. Avem un primar independent care a venit alături de noi și 6 de la alt partid”, a declarat senatorul Cristi Bîgiu.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Sfat pentru bigiu. Intrucit boscodeala si mocanu au pus candidati psd la toate 87 de primarii, eu l-as sustine pe preot la primaria municipiului ca sa ii arat lui boscodeala ca nu sun chiar bat de floarea soarelui si ca pnl la buzau nu a ajuns chiar cirpa de sters pe jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.