Ca în fiecare seara, demersul candidatului USL pentru Camera Deputaţilor – Marcel Ciolacu de a cunoaşte personal cât mai mulţi din alegătorii arondaţi Colegiului Electoral Nr.7 se soldează cu promisiunea fermă de a fi sprijinit la alegeri, venită din partea buzoienilor. Miercuri seara, Marcel Ciolacu a avut surpriza să afle de la o locatară dintr-un bloc de pe bulevardul Bălcescu că este cunoscut mai ales din timpul şcolii, fiind elev al Liceului “M.Eminescu” din oraş: “Aveţi sprijinul nostru. Aţi fost elev la Liceul Eminescu?” – Elena B.
“Am fost, într-adevăr dar mă cunoaşteţi după faptele bune sau mai puţin conforme cu disciplina de la şcoală?”, a glumit candidatul USL.
“Vă cunosc şi văd că aţi rămas acelaşi om cu sufletul deschis, pentru asta aveţi sprijinul meu şi al familiei mele”, a mai spus doamna Elena.

1 COMENTARIU

  1. Da, suflet deschis. Prea deschis. Si mincinos. Ne abureste Ciolacu de parca toti votantii am fi legati la ochi si cu urechile astupate. Buzoienii stiu cam ce golanii zac in el si ce caracter are. Certat cu scoala, cu cinstea, cu omenia, cu demnitatea si cu…barbatia. Si cu bunul-simt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.