Polițiștii buzoieni de la Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate au surprins în flagrant doi bărbaţi, de 24 şi 25 de ani, din Buzău, respectiv Sighişoara, în timp ce încercau să vândă 1 kg. de rezină de cannabis pentru 9.000 de euro.
La momentul când au fost prinși, unul dintre suspecţi a încercat să scape folosindu-se de un pistol cu glonţ, însă a fost dezarmat şi imobilizat de către poliţişti.
Din cercetările efectuate a reieşit că cei doi suspecţi deţineau 7,5 kg. de rezină de cannabis (haşiş), care ar fi fost achiziţionată din Spania şi introdusă în ţară de unul dintre aceştia, cu intenţia de a le valorifica, prin intermediul altor trei suspecţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 43 de ani, toţi din Buzău.
La aceeaşi dată, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T., cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău au efectuat 5 percheziţii la locuinţele suspecţilor, în urma cărora, dintr-un autoturism aflat în curtea locuinţei unuia dintre suspecţi, au fost ridicate 6,5 kg. de rezină de cannabis (haşiş).
Pentru cei cinci indivizi au fost întocmite dosare penale pentru trafic de droguri de risc si nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.