UPDATE: Bărbatul de 41 de ani care cântărea circa 300 de kilograme A DECEDAT.

Medicul de familie și rudele unui bărbat care cântărește circa 300 de kilograme au solicitat luni ajutor medical de la Serviciul Județean de Ambulanță, după ce omul, care se mișcă extrem de greu din cauza greutății, a început să se simtă rău în urmă cu mai multe zile.
Pentru că bolnavul de 300 de kilograme nu a putut fi scos din casă și nu ar fi putut fi preluat cu salvarea, medicii de la Ambulanță au cerut ajutorul pompierilor care s-au deplasat la domiciliul bărbatului, în localitatea Cochirleanca, solicitând, în plus, o autospecială pentru victime multiple de la ISU București.
La sosirea echipajului salvator, bărbatul care are 41 de ani era conștient însă se simțea extrem de rău. Omul, cardiac cu state vechi și foarte probabil având și alte afecțiuni generate de greutatea extrem de mare la care a ajuns, a ieșit din casă extrem de greu, sprijinit de cinci paramedici.
la scurt timp după ce a fost introdus în autospeciala ISU, bărbatului i s-a făcut rău, fiind efectuate manevre de resuscitare mai multe zeci de minute, însă în zadar.
Bărbatul de 41 de ani a fost declarat decedat. Omul avea 41 de ani, nu era căsătorit și locuia împreună cu tatăl său, mama sa fiind decedată. Bărbatul trăia dintr-un ajutor social iar rudele spun că întotdeauna a avut probleme cu greutatea.
Obezitatea s-a accentuat, spun cei care l-au cunoscut pe bărbatul de 300 de kilograme, după moartea mamei sale, în urmă cu circa 10 ani.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.