UPDATE: Adrian Petre a obținut cele mai multe voturi în urma ședinței de partid. El a fost votat de 80 dintre social democrații cu drept de vot. Pe locul doi se situează Ștefan David cu 58 de opțiuni iar pe trei Doru Muzgoci cu 50 de voturi.

Joi după amiază are loc o întrunire a social democraților din județ la finalul căreia se va ști care din consilierii județeni ai partidului va primi sprijinul pentru a ajunge vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău. În acest moment, Consiliul are doar un șef, în persoana lui Petre Emanoil Neagu, care este vicepreședinte cu atribuții de președinte al instituției.
În timpul ședinței care este încă în desfășurare, Petre Emanoil Neagu l-a propus pe Adrian Petre pentru a primi sprijinul partidului în lupta pentru funcția de vicepreședinte. Neagu și-a motivat propunerea prin faptul că mulți primari pe care îi are acum partidul au venit pe filiera PNL, în timpul ordonanței privind migrația aleșilor locali, Adrian Petre fiind la rându-i fost liberal.
Din sală au fost și două autopropuneri, în speță Ștefan David și Doru Muzgoci.
Ștefan David este social democrat cu ștate vechi, fost vicepreședinte al Consiliului Județean. În prezent, David lucrează ca director adjunct la DGASPC Buzău. Doru Muzgoci a fost în trecut la PDL de unde a trecut la PSD în urmă cu mai multă vreme, el fiind din zona Nehoiului.
Ca noutate, social democrații au propus să fie desemnate două persoane care să intre apoi în bătălia pentru ocuparea a 2 posturi de vicepreședinte, având în vedere că la acest moment din echipa de la vârful Consiliului face parte o singură persoană, în speță Petre Emanoil Neagu, și nu 3 așa cum prevede organigrama.
La ora postării acestei știri, social democrații, circa 186, votează care din cei 3 colegi propuși va merge mai departe în lupta pentru fotoliul de vice al CJ Buzău.
Votul este secret, se votează pe buletine în cabine de vot.
Revenim cu detalii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.