Grav accident de circulație miercuri pe șoseaua europeană, pe raza comunei Costești, în afara localității Spătaru. O căruță în care se afla o familie întreagă, soț, soție și copilul lor de 4 ani, a fost spulberată de un autoturism Volvo, înmatriculat în București, ce era condus de un bucureștean care se îndrepta dinspre Capitală spre Buzău.
În urma impactului a cărui dinamică nu a fost încă stabilită de polițiști, cele trei persoane aflate în căruță au fost rănite în timp ce atelajul a fost spulberat pe șoseaua europeană și făcut bucăți. În starea cea mai gravă este femeia, ea fiind transportată de urgență cu o salvare la spital. De asemenea, au fost răniți bărbatul femeii și copilul celor doi, o fetiță de 4 ani, cei doi urmând să fie transportați cu o altă ambulanță la spital. Polițiștii l-au testat pe căruțaș pentru a afla dacă a consumat alcool, rezultatul fiind zero.
Imediat după producerea accidentului, șoferul mașinii care a intrat în atelaj le-a declarat polițiștilor că nu-și explică modul în care a avut loc impactul, bărbatul fiind șocat de rapiditatea cu care s-a produs evenimentul. Omul nu –și dă seama dacă el este vinovat de producerea nenorocirii, precizând că totul s-a întâmplat când a încercat să depășească respectiva căruță. Pe de altă parte, atelajul nu avea ce să caute pe șoseaua europeană.
Circulația pe DN 2 E 85 în afara localității Spătaru se desfășoară îngreunat, miercuri în jurul orei 11.30, fiind blocat un sens de mers.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.