alunecari
În sfârșit, căsuțele modulare vor ajunge la oamenii loviți de soartă din satul Lacuri, comuna Bisoca, ale căror gospodării au fost înghițite în urmă cu circa 2 săptămâni de o masivă alunecare de teren.
Potrivit reprezentanților Prefecturii Buzău, joi dimineață, s-a reușit urnirea căsuțelor din loc, urmând a ajunge de la Vintilă Vodă, unde rămăseseră după surparea drumurilor din zonă, în localitatea Bisoca, la sinistrați.
De asemenea, pompierii au pornit spre Bisoca, joi dimineață, pentru a-i ajuta pe sinistrați să-și mute bunurile salvate în casele modulare. 20 de pompieri cu 7 autospeciale sunt mobilizați în zonă.
O masivă alunecare de teren s-a produs în urmă cu circa 2 săptămâni în satul Lacuri din comuna Bisoca, distrugând mai multe gospodării. 19 oameni au rămas fără acoperiș deasupra capului, fiind nevoiți să se mute la rude ori în casele unor străini. Pentru 4 familii din rândul celor sinistrate, autoritățile județene au dispus trimiterea a 4 case modulare, însă acestea au ajuns cu greu la beneficiari, din cauza drumurilor stricate de precipitațiile abundente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.