Fostul sportiv Cătălin Moroșanu a fost asaltat de sute de copii la Buzău dornici să afle amănunte din viața sa de sportiv dar și din cea de elev sau vedetă TV.
Moroșanu s-a aflat luni și marți la Buzău pentru a se întâlni cu elevii din mai multe licee din Buzău în cadrul unei campanii anti-bullying pe care o derulează în parteneriat cu Consiliul Județean, IȘJ și IPJ Buzău.

Marți dimineață fostul sportiv a ajuns la Pogoanele unde s-a întâlnit cu elevii liceului teoretic din localitate dar și cu elevi de gimnaziu și din ciclul primar. Întâlnire cu copii din Pogoanele a fost un adevărat test de anduranță pentru Moroșanu care a fost practic asaltat cu întrebări care de care mai diverse.

Fostul luptător de K1 actualmente promotor, le-a povestit copiilor cum a fost o victimă a bullying-lui și că fără acest episod din copilăria sa probabil nu ar fi ajuns sportivul cu atât de multe rezultate.

„Dacă aș fi ajuns unde am ajuns dacă nu aș fi fost o victimă a bullying-lui….? Mai mult ca sigur nu. Vă spun că treaba asta m-a ajutat enorm de mult în viață. M-a ambiționat și m-a făcut să îmi propun să îmi depășesc condiția și să arat că și eu pot face ceva. Gândiți-vă că eu m-am apucat de kickbox la 21 de ani, târziu pot spune față de majoritatea. Sunt oameni care practică sportul asta de mici deși, eu personal consider că este un sport care este potrivit să îl practici cam de la 14 ani pentru că până atunci nu cred că ai capacitatea mentală necesară”, le-a spus Cătălin Moroșanu copiilor adunați în curtea Liceului Teoretic Pogoanele.

Ce note ai avut la școală, te-au sprijinit părinții, când ai dat primul autograf, cum era la școală în vremea ta, cum ai ajuns vedetă tv, cum a fost la Ferma, la Survivor, ai permis de conducere, ai vrut vreodată să renunți, ce ne poți spune despre cyberbullying, cum faci să ignori persoanele care te deranjează, au fost doar o parte din întrebările adresate lui Cătălin Moroșanu care, la un moment dat s-a văzut nevoit să recunoască: Copii îmi puneți unele întrebări foarte dificile, cred că dacă stau aici până mâine nu mai terminăm.

După orele amiezii Moroșanu s-a întâlnit și cu elevii Liceului cu Program Sportiv din Buzău.

Cătălin Moroșanu organizează în data de 24 iunie la Buzău în parteneriat cu Consiliul Județean cea de-a XV-a gală Dynamite Fighting Show” gala care va cuprinde 8 meciuri și la care cap de afiș va fi campionul francez Freddy Kemayo.

 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.