Avocatul Constantin Florescu, candidat pe lista de consilieri municipali a PSD Buzău,  a fost judecător, preşedinte de judecătorie şi preşedinte de tribunal. La prima vedere, ai putea avea impresia că vizavi de starea de fapt a naţiei buzoiene poate face un rechizitoriu care să încapă într-o trilogie. Dar, este scurt şi précis la sfat şi, în consecinţă, da soluţii simple că în zecile de mii de dosare pe care le-a studiat. A fost discret, a aplicat legea în tot ceea ce a făcut în calitate de judecător şi şef de instituţie judecătorească. Îşi propune să continue susţinerea legii în faţă buzoienilor, să supervizeze actul legislativ local astfel încât comunitatea să aibă un act corect şi transparent.

Soluţie simplă.Întrebat de ce se implică într-o activitate administrativă bazată mai mult pe voluntariat,  fostul preşedinte al Tribunalului a dat o “soluţie”simplă:“Trăiesc în acest oraş, îmi doresc o administraţie eficientă şi transparenţă, care să transforme Buzăul într-un localitate curată şi modernă.Interesele materiale nu sunt prioritare atunci când vrei să te implici în luarea deciziilor care privesc cetăţenii din comunitatea în care trăieşti.”

Ani de liceu… Avocatul Constantin Florescu a fost coleg la Liceul B.P.Hasdeu cu inginerul Constantin Toma , iar evoluţia să managerială şi profesională l-a convins că poate să fie un primar care să răspundă exigenţelor actuale ale buzoienilor.Referitor la echipa cu care Constantin Toma va pune pe alte temelii noţiunea de edil şef, avocatul  Constantin Florescu este convins că este o echipa formată din profesionişti care o să aducă în politică PSD Buzău o nouă viziune în abordarea problemelor care privesc administraţia municipiului Buzău. Sunt oameni care au reuşit în diverse domenii de activitate: învăţământ, armata, medicină, deci specialiştii de care este nevoie atunci când se iau deciziile din Consiliul Municipal Buzău.

Proiecte cheie. Echipa coordonată de inginerul Constantin Toma urmăreşte reabilitarea integrală a infrastructurii oraşului în sensul că se vor asfalta toate străzile şi se vor reface trotuarele aferente. Pe termen mediu şi lung, se urmăreşte o relansare economică a municipiului Buzău, reorganizarea transportului public şi un sprijin constant pentru elevii de performanţă din liceele oraşului.

 Fără regrete. Este ferm convins că la sfârşitul mandatului le va spune buzoienilor că a realizat obiectivele propuse în campania electorală şi, în mod sigur, nu vor regretă că au votat echipa propusă de domnul Toma Constantin.

 Donează indemnizaţia.Avocatul Constantin Florescu adoră istoria, citeşte foarte mult, a jucat baschet şi de peste opt ani joacă tenis, este mare iubitor de animale, iar indemnizaţia de consilier municipal o va dona unui copil de excepţie cu stare materială precară.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.