Banner-gal

Grupul de Acţiune Locală (GAL) „Ecoul Câmpiei Buzăului” organizează cea de-a doua ediţie a „FESTIVALULUI PEPENILOR” la Pogoanele, în data de 4 august 2013. După succesul înregistrat anul trecut, cu ocazia primei ediţii, pepenii vor fi din nou vedeta agricolă a sudului judeţului Buzău, în cadrul unei expoziţii, cu vânzare, de produse agricole, meşteşugăreşti şi tradiţionale.
În cadrul manifestărilor prilejuite de cea de-a doua ediție a festivalului de la Pogoanele organizatorii au pregătit și un spectacol folcloric susţinut de artişti ai Centrului Judeţean de Cultură şi Artă Buzău, ansamblul „Ciuleandra” din Pogoanele, ansamblul ”MACOVEIU” şi ansamblul de dansuri populare Zarna din partea GAL Asociaţia Consorţiu Valea Câlnăului.

Grupului de Acţiune Locală (GAL) „Ecoul Câmpiei Buzăului” a luat ființă în urmă cu doi ani și este compus din comunele Rușețu, Padina, C.A. Rosetti, Cilibia, Luciu, Largu, Gălbinași, Țintești, Glodeanu Siliștea, Glodeanu Sărat, Florica Brădeanu, Pogoanele și comuna Ciocile din județul Brăila. De la înființare, mai multe ferme din cele 15 comune și-au achiziționat prin intermediul G.A.L. „Ecoul Câmpiei Buzăului” diverse utilaje agricole cu fonduri europene. Grupul de acțiune locală „Ecoul Câmpiei Buzăului” este condus de primarul comunei Padina, Costică Bașturea.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.