Cea mai bună atletă buzoiancă a momentului, Marina Baboi, câștigătoare doar în acest an a nu mai puțin de 10 medalii de aur în competiții interne dar și internaționale și-a dezvăluit planurile de viitor într-o conferință de presă desfășurată la Liceul cu Program Sportiv, alături de antrenorul Gabriel Nicolau care a mărturisit că Marina este cel mai bune elev pe care l-a antrenat în carieră. Tânăra atletă buzoiancă, aflată la vârsta junioratului a explicat că după un sezon de sală cu performanțe remarcabile va începe antrenamentele pentru a putea concura în vară la europenele de juniori din Italia dar și la alte competiții dedicate senioarelor, categoria la care Marina Baboi va întra oficial abia peste 5 ani.

„Eu, ca prim obiectiv în sezonul ce urmează, am îndeplinirea baremului pentru participarea la Europenele de juniori, de la Grosseto, din Italia, şi intrarea în finale, iar apoi Campionatele Naţionale, atât la categoria mea, cât şi la categoriile superioare, dacă se poate. A fost un an destul de dificil, a fost un an greu, cu multe provocări, în care am muncit destul de mult şi mă bucur că s-au văzut la final toate rezultatele”, a declarat Marina Baboi.

La rândul său, antrenorul Gabriel Nicolau a explicat că are încredere în planul autorităților locale de a relansa sportul buzoian chiar dacă promisiunile în acest sens datează de mai mulți ani. El a explicat că sportiva pe care o antrenează are dublă legitimare atât la LPS cât și la Steaua București dar că Marina și-ar dori să concureze pentru Buzău dacă i s-ar oferi toate condițiile pentru a putea face acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.