Municipiul Buzău se află pe un loc rușinos în ceea ce privește procentul prezenței la urne. La ora 19.00 doar 31 la sută dintre aceștia se prezentaseră la vot iar în acest ritm până la închiderea urnelor este greu de crezut că se va atinge 40%.

Chiar dacă se stă un pic mai bine, probleme sunt și la Râmnicu Sărat unde se înregistrează aproape 38%. De altfel, primarul municipiului Râmnicu Sărat a postat în urmă cu câteva minute pe Facebook un mesaj care îi îndeamnă pe râmniceni să iasă la urne pentru că altfel, spune el, interlopii vor pune mâna pe oraș.

„Dragii mei râmniceni!

SALVAȚI-VĂ ORAȘUL ȘI ONOAREA!

Suntem în fața celei mai mari rușini pe care RÂMNICULUL a trăit-o vreodata, o situație care va lăsa urme adânci în viața noastră! Suntem în fața celei mai mari fraude electorale și instituțiile statului nu intervin!

Am sesizat de zile bune pericolul ce ne paște, am făcut sesizări poliției și NIMENI NU POATE OPRI hoardele de răufăcători care cumpără voturi!

Cine sunt ei, cei care de dimineață cară necontenit la vot pe cei săraci, dându-le bani sau amenințându-i pe cei slabi? Sunt cei care au amenzi impresionante, urmare a activității lor, și li s-a promis că acestea vor fi anulate!

Cine este cel care a creat aceasta imensă NEDREPTATE?

Este cel mai mare DATOR, omul care nu respectă nicio lege și nicio regulă, este PERSONAJUL care a dat foc orașului doar pentru a ajunge primar! UN OM A FOST LOVIT ACUM JUMĂTATE DE ORĂ DE UN INDIVID CARE OFEREA BANI OAMENILOR, doar pentru că și-a permis să filmeze ce sa întâmplă!

OAMENI BUNI, aveți un singur mod de a opri aceste HOARDE DE INTERLOPI sa pună stăpânire pe oraș!

Mai sunt trei ore, mai avem timp dacă ne trezim!

Dacă nu, orașul va rămâne la discreția lor și ne merităm soarta!”, a scris pe Facebook Sorin Cîrjan.

Reprezentanții IPJ Buzău nu confirmă cele sesizate de primarul Sorin Cârjan. Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău a declarat că singurul incident de la Râmnicu Sărat în care a fost deschis un dosar penal pentru lovire a avut loc între doi bărbați pe fondul unei neacordări de prioritate în trafic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.