Cecilia Manolescu, fost șef al ITM Buzău și candidat al PMP Buzău pentru Camera Deputaților, a fost numită Secretar de Stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale.

„Prin decizia Prim-ministrului României, publicată ieri în Monitorul Oficial, încep o nouă misiune oficială, cea de Secretar de Stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale. Este o provocare profesională importantă pentru mine și, în același timp, o mare responsabilitate, pe care am acceptat-o cu încredere în puterea mea de muncă și în valoarea echipei cu care voi lucra. Am demonstrat, ca inspector-șef al ITM Buzău, că poți avea rezultate frumoase prin profesionalism, transparență și capacitatea de a lucra bine cu oamenii. Aceleași valori le voi promova și în noua funcție de Secretar de Stat.

Sunt mândră că fac parte din echipa PMP Buzău, cea mai puternică organizație populară la nivel național. Sunt convinsă că voi onora încrederea acordată de domnul deputat Adrian Mocanu, președintele PMP Buzău, căruia îi mulțumesc pentru susținere. Alături de Adrian Mocanu, Dorin Bădulescu, Ioan Caton Mateeșescu, Ovidiu Anghel, Raul Florescu și de ceilalți colegi de listă, candidez pentru un loc în Parlamentul României la alegerile din 6 decembrie. Am încredere că PMP, o adevărată forță politică de dreapta în județul nostru, vă face un scor electoral foarte bun și va contribui decisiv la victoria în alegeri a Dreptei și la formarea unui Guvern care să pună România, o dată pentru totdeauna, pe drumul cel bun”, a declarat Cecilia Manolescu într – o postare pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.