Cei doi tineri morți în accidentul de la Grăjdana, Adrian de 28 de ani și Ricardo de 24 de ani, erau buni prieteni. Fotografiile de pe conturile lor de socializare arată multe petreceri la care cei doi au luat parte  împreună.

Adrian S. lucra în Marea Britanie și venise în țară pentru a petrece sărbătorile alături de familie. Cunoscuți de-ai lui spun că tânărul urma să plece peste câteva zile, din nou, peste granite, la muncă. Ricardo avea 24 de ani și locuia în Grăjdana.

Toți cei care i-au cunoscut pe cei doi tineri sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă că Adrian și Ricardo nu mai sunt.

Accidentul în care cei doi și-au pierdut viața a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.00. La volanul BMW-ului cu volan pe dreapta era Adrian , alături de el, în față se afla Ricardo, iar pe bancheta din spate un alt prieten, singurul supraviețuitor. Cei trei petrecuseră la un club și se întorceau spre casă când s-a produs tragedia. Nu mai era mult până ce unul dintre ei urma să coboare, când bolidul a pătruns pe contrasens, a lovit cinci capete de pod, a retezat un copac iar mașina a fost proiectată într-o curte . În urma impactului deosebit de violent bucăți din mașină au fost împrăștiate pe o distanță de zeci de metri iar șoferul și pasagerul din stânga sa au rămas încarcerați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.