Misterul morţii ofiţerului Florin Cojocaru este departe de a fi desluşit. Un prim pas în elucidarea dramei pe care a trăit-o poliţistul care a şocat prin dorinţa aprigă de a muri, deşi nu-i lipsea nimic şi aparent nu avea nici cea mai mică problemă, a fost făcut de anchetatori care au găsit şi cel de-al treilea glonţ tras din pistolul sinucigaşului.

Glonţul a fost descoperit în spatele unui dulap, anchetatorii precizând că mai mult ca sigur a trecut prin trupul poliţistului după care a ricoşat în mobila din biroul în care s-a produs tragedia.

Florin Cojocaru s-a sinucis pe 18 noiembrie într-un birou de la etajul unu al Poliţiei municipiului Buzău. Medicii legişti au găsit în trupul ofiţerului două gloanţe în condiţiile în care imediat după tragedie anchetatorii au descoperit lângă trupul sinucigaşului trei cartuşe trase.

Inspectorul Florin Cojocaru avea 36 de ani, era căsătorit şi era tatăl a doi copii. Avea o situaţie materială foarte bună, nu avea probleme nici la locul de muncă şi nici în familie, după cum susţin rudele sale. Cu toate acestea, poliţistul şi-a pus capăt zilelor, trăgându-şi în corp trei gloanţe.

Cu puţin timp înainte de înmormântare, socrul poliţistului a lansat public acuzaţii grave la adresa conducerii Poliţiei municipale despre care a spus că l-a presat pe ginerele său să dea soluţii comandate în unele dosare. În replică, şefii Poliţiei buzoiene au susţinut că Florin Cojocaru nu ar fi avut în lucru astfel de dosare, ca cele despre care a vorbit socrul său.

 

Cristina DINULESCU

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.