iSoftBet este unul dintre dezvoltatorii de jocuri de noroc care pe plan mondial a ajuns să aibă o prezență impunătoare mulțumită produselor inovatoare și capacității de a crea jocuri care să atragă jucătorii în cazinouri. iSoftBet are sediul central în Londra, dar are și filiale în Luxemburg. Echipa a creat de-a lungul anilor câteva sloturi care au schimbat la propriu industria.

Dacă lista de jocuri începea să se rărească, iată care sunt cele mai bune jocuri ca la aparate egt, dar creat de iSoftBet pe care să le încerci în sesiunile tale de joc.

Forest Mania

Când un producător precum iSoftBet lansează un slot ce conține cuvântul Mania, știm bine că trebui să ținem câștigurile în frâu. Mania este un sinonim pentru nebunie, demență sau foarte multă acțiune și extaz dacă vorbim despre sloturi. Slotul se prezintă cu 100 de linii de plată, cu un ecran de joc ceva mai ciudat unde tamburii sunt organizați în două grupări separate. Forest Mania îți poate oferi rotiri gratuite cu simboluri WILD.

Nu are un jackpot progresiv, dar dezvoltă un RTP de 96.20% atunci când este jucat pe termen lung. Simbolurile care vor fi responsabile de compunerea liniilor de plată sunt inimile, pietrele prețioase, coroanele și diferite tipuri de animale sau plante. Nu arată și nu seamănă cu niciun slot pe care l-ai mai jucat până acum motiv pentru care ocupă locul 1 în lista noastră de astăzi.

Rambo

Similar slotului Forest Mania, Rambo este și el un slot care promite multe și îți captează privirea din prima secundă. Numai dacă citești câteva indicații de la acest slot îți dai seama că treaba devine serioasă. Rambo este un slot cu 5 tamburi, dar care poate dezvolta până la 720 de linii de plată, un slot care este suficient de bine organizat încât să poată și întreține un jackpot progresiv.

Rambo poate oferi tuturor jucătorilor o funcție bonus de 15 rotiri gratuite în care un simbol este ales pentru a se extinde pe fiecare tambur. În timpul funcției speciale, aceasta poate fi pornită din nou, deci posibilități nelimitate și la acest capitol. Jocul are un jackpot de 1000x, două runde bonus și chiar pe Rambo în persoană în calitate de simbol Scatter.

Aztec Gold

Oare la ce să te aștepți când în joc este vestitul aur al aztecilor? Un slot cu 6 tamburi care este capabil să ofere un număr exorbitant de linii de plată. 117.649 este numărul de posibilități și combinații ce vor putea fi create în acest slot pentru câștiguri. Dacă ești interesat de tematici aztece, simboluri sau o rundă bună de sloturi, Aztec Gold nu te va dezamăgi. Cu toții știm că aztecii iubeau junglele și acest mediu de viață.

Cel mai bine ilustrat în acest slot este acest mediu de junglă foarte bine centrat pe simbolurile de pe tamburii slotului. Și pentru că simbolurile sunt aztece, câștigurile se mențin la un nivel înalt. Avem un câștig maxim posibil de peste 19200x. Chiar dacă pariezi cu 10 RON și prinzi un asemenea pot, vei fi catalogat instant bogat. Aztec Gold este un slot ceva mai vechi, dar în ciuda vârstei, reușește să ofere jucătorilor un RTP de peste 95%, 95.99% mai exact.

Lucky Clover

Te-ai întrebat vreodată de ce trifoiul cu 4 foi oferă atât de mult noroc celui care îl găsește? Încearcă-ți norocul la Lucky Clover și vei afla pe portofelul tău ce înseamnă norocul autentic. Slotul are o tematică destul de clasică asociată direct cu cultura Irlandeză, iar acum poate fi jucat de oriunde și din orice colț al lumii.

 

Aparent, Lucky Clover are o pereche de două simboluri Scatter, lucru destul de neobișnuit pentru un slot clasic. Fiecare dintre cele două simboluri Scatter oferă alte premii. Unul dintre ele oferă rotiri gratuite, iar celălalt oferă o sumă de bani. Lucky Clover are multe surprize pregătite. Pentru iubitorii de sloturi clasice, o alternativă mai bună nu există.

Mega Win

 Mega Win te duce cu gândul direct la o metamorfoză dintre un cazino de lux de acum 20 de ani și cel mai retras muzeu de artă cu toate picturile lui Picasso. Cam aceasta este senzația când pornești sesiuni la sloturi ce aparțin de iSoftBet. Un slot de 5 tamburi cu 9 linii de plată care oferă un oarecare sentiment old-school.

Simbolurile care umplu tamburii sunt clasicele fructe de cireșe, pepeni, dar se amestecă foarte bine într-un cocktail avantajos de simboluri 7. Restul simbolurilor sunt picturi ce aparțin lui Picasso, iar acelea sunt simbolurile care ar trebui să îți atragă atenție. În slot mai poți beneficia de simboluri Wild, Bonus Picasso și alte surprize.

Concluzie

Acestea sunt cele mai bune sloturi de iSoftBet pe care trebuie să le încerci măcar o dată în sesiunile tale de joc. Alege o fracțiune mică din bugetul tău, alocă puțin timp acestor sloturi și vei vedea cum îți vei schimba opinia despre sloturi, cazinouri online și chiar și despre dezvoltatorii de jocuri online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.