Cea de a XXX-a ediție a Topului Firmelor buzoiene organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău s-a desfășurat, joi seară, la restaurantul Boema situat la ieșirea din municipiul Buzău.

Catalog-2023-SITE-2
La eveniment au luat parte reprezentanți ai firmelor buzoiene care au fost premiați pentru rezultatele financiare din anul precedent dar și reprezentanți ai autorităților locale și județene, parlamentari sau șefi de instituții. De asemenea, în calitate de invitați au fost și membrii echipei de robotică ai Colegiului Național B.P. Hasdeu pentru care președintele CCIA Buzău, omul de afaceri Ionel Gagu, a solicitat ajutor financiar din partea proprietarilor firmelor premiate.

În cadrul galei au fost premiate aproximativ 300 de societăți în funcție de domeniul de activitate, mărimea companiei sau cifra de afaceri.

Potrivit președintelui Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău, Ionel Gagu, peste 2000 de firme s-au calificat în competiția din acest an iar 153 de firme s-au clasat în primele zece locuri  și în cadrul Topului Național al Firmelor.

Și cum seara de joi a fost un prilej de bucurie, premianții s-au putut bucura și de un program artistic pregătit de organizatori. În fața celor prezenți au evoluat Maria Mădălina Constantin de la Filarmonica George Enescu București împreună cu Cezar Bălan și Alin Horea Mânzat de la Opera Națională București dar și Taraful Marian Mexicanu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.