Proiectul centrului de dializă de la Buzău, începe să prindă contur.

Încă un pas a fost făcut ieri, cînd consilierii judeţeni au decis concesionarea terenului pe care va fi construit centrul medical. Obiectivul va fi amplasat pe un teren din zona Spitalului Judeţean. Centrul de dializă, ce urmează să fie finalizat anul viitor, va fi unul dintre cele mai moderne din ţarã.

 

“Se va face un centru medical de dializă, sperăm să se realizeze în timpul şi în parametrii normali, adică mai-iunie să fie gata iar cei care au nevoie de dializă să intre într-un spaţiu adecvat şi să beneficieze de aparatură de înaltă performanţă”, a declarat preşedintele CJBuzău, Victor Mocanu.

 

Valoarea investiţiei este de circa 3 milioane de euro.

 

C.D.

1 COMENTARIU

  1. Dar oare de ce nu s-a ridicat maternitatea pe locul din incinta spitalului judetean. Daca se ridica aici erau o serie de facilitati in comun (UPU, radiologie, centrala termica, alte sectii de utilitate).
    Locul unde s-a ridicat maternitatatea noua este incomod si creaza probleme in cazul unor paciente care ar avea nevoie si de alte specialitati.
    De asemeni daca se ridica maternitatea in incinta spitalului, ar fi fost facilitati comune, iar unele investitii (ex. centrala termica ar fi folosit si spitalului, care are o centrala veche de 40 ani si in mare parte nefunctionala).
    Mocanu a mai facut o mânăreală pe banii contribuabililor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.