Sâmbătă ,,Cenuşăreasa” seriei întâi, Gloria Buzău se va confrunta acasă cu Viitorul Constanţa, echipă care vine din postura de lider şi este considerată, principala favorită la promovare. Duelul este precum unul între David şi Goliat având în vedere poziţiile din clasament şi evident, diferenţa netă de valoare dintre cele două combatante. Aşadar, formaţia ,,Regelui” Hagi porneşte drept favorită şi nici nu concepe să se împiedice tocmai de ,,lanterna roşie” fiind totodată hotărâtă să recupereze punctele irosite acasă, în jocul din etapa trecută cu Delta Tulcea. De partea cealaltă, cocoşată de bătăile încasate una după alta şi pe care doar o minune o mai poate salva, Gloria va încerca imposibilul în acest meci, aşa cum declara şi veteranul formaţiei buzoiene, Dumitru Horovei. La rândul său, antrenorul grupării din Crâng, Mihai Ciobanu consideră că jocul cu Viitorul Constanţa este cel mai dificil din acest campionat dar va încerca să le insufle elevilor săi dorinţa de a câştiga.
,,Cele mai frumoase amintiri sunt acelea când reuşeşti să învingi echipa de pe primul loc. Nu vorbim de valoarea adversarei şi de ce s-a întâmplat în ultimii ani acolo şi este lăudabil ce face Hagi. Aşa cum am văzut eu în tur pe Viitorul Constanţa mi s-a părut cea mai bună echipă din serie. Au făcut nişte transferuri cu nume dar după cum ştiţi în teren nu joacă numele sau poate tocmai faima adversarului te poate determina pe tine să faci un joc bun şi să reuşeşti să-l învingi. Noi putem să batem orice echipă dar la fel putem să şi pierdem. Asta este un lucru cert deoarece la momentul de faţă avem un lot instabil însă le cer jucătorilor cu experienţă să aibă o implicare mai mare în tot ce înseamnă la echipă”, susţine tehnicianul Gloriei Buzău.
Mihai Ciobanu a mai adăugat că jucătorii săi au o primă şi pentru acest meci pentru a-i mobiliza.
Partida Gloria Buzău-Viitorul Constanţa, programată în cadrul etapei a 20-a se va disputa sâmbătă începând cu ora 13.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.