Elevii de liceu din Buzău și-au luat adio, vineri, de la cea mai frumoasă perioadă din viața de elev în cadrul unor ceremonii desfășurate în curțile unităților de învățământ absolvite după ce  anul trecut acestea s-au desfășurat în sistem online. Cel mai titrat liceu buzoian, Colegiul Național B.P. Hasdeu a primit din nou în curtea sa cei peste 300 de absolvenți care s-au bucurat printre lacrimi de terminarea celor 4 ani de liceu.

În cadrul festivității au fost acordate 3 diplome de excelență pentru elevii promoției care au fost selectați de-a lungul timpului în loturile naționale la diverse concursuri și olimpiade și mai multe diplome de merit pentru rezultatele obținute în cei patru ani de studiu.

Șef de promoție a fost desemnat elevul Andrei Mărunțiș care a absolvit liceul cu media 9.98 și care a mărturisit că a călcat astfel pe urmele surorii sale Anda-Maria Mărunțiș care a absolvit Colegiul Național B.P. Hasdeu în urmă cu 5 ani ca șefă de promoție.

„Nu pot să spun în cuvinte câte emoții am. Patru ani de liceu nu cred că am plâns vreodată dar astăzi am reușit să o fac și cred că asta spune totul. Nu aș fi putut să ajung lef de promoție dacă profesorii nu ar fi reușit să îmi insufle niște calități care m-au ajutat să obțin acest rezultat și cred că mp vor ajuta în continuare. O să merg la UPB la facultatea de automatică și, aș dori să revin acasă însă vom vedea ce îmi rezerva viața”, a spus Andrei Mărunțiș, șef promoției 2021 al Colegiului Național B.P. Hasdeu.

La festivitatea de absolvire de la Colegiul Național B.P. Hasdeu au participat  pe lângă profesorii diriginți și conducerea colegiului primarul Constantin  Toma, subprefectul Marieta Boloș și inspectorul general al IȘJ Ionel Meiroșu.

Și elevii Colegiului Național Pedagogic Spiru Haret au organizat, vineri, festivitatea de absolvire. În prezența subprefectului Marieta Boloș și a președintelui CJ Petre Emanoil Neagu absolvenții de la Pedagogic  s-au întâlnit în curtea liceului pentru  ultima oară în calitate de elevi, și-au primit diplomele și au predat ștafeta elevilor de clasa a XI-a.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.