acl
Imediat după închiderea urnelor, Cezar Preda, le-a mulțumit buzoienilor de bună credință care au ieșit duminică la vot și care au crezut în candidatul Dreptei. Liderul democrat liberal a subliniat că a fost o zi grea cu atât mai mult cu cât instituțiile statului ar fi asistat pasiv la încercările contracandidaților de fraudare a alegerilor.
”Sunt convins ca Iohannis va câștiga la diferență de două procente dar vom vedea mâine dimineață. E treaba social democraților dacă ei îl anunță de acum câștigător pe Ponta, ei vor să aibă de fiecare data câte-o ”MIhaela, dragostea mea””, a spus Preda referindu-se la momentul în care la prezidențialele din 2009, MIrgea Geoană se declara seara câștigător al scrutinului iar dimineață Traian Băsescu a fost declarat câștigător.

”Am văzut astăzi cum Poliția Rutieră sprijinea microbuzele în Simileasca, președinții secțiilor de votare care au fost de acord cu urna volantă cu boli inventate. Tuturor acestor oameni le spun că e momentul să se gândească de două ori înainte de a face ceva. Dacă mâine iese IOhannis Ponta trebuie să plece, țara trebuie să-I ceară demisia pentru miile de oameni care nu au fost lăsați să voteze în Diaspora. Mâîine să nu mai fie nici prim ministru”, a spus Cezar Preda.
La rândul său, liderul PNL George Scutaru a declarant că ziua de duminică din turul doi al prezidențialelor a fost o lecție deosebită.
”Asistăm la o nouă revoluție după 25 de ani. A fost o lecție deosebită. La Buzău în ciuda campaniei pe care a trebuit s-o suportăm am reușit să stopăm abuzurile și furturile. E o victorie a lui IOhannis iar pentru România începe o nouă perioadă. Suntem emoționați. Acum trebuie să fim atenție la fiecare vot”, a spus liberalul Scutaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.