Deputatul Cezar Preda l-ar fi vrut candidat din partea PNL pe nimeni altul decât patronul Grup Romet, Constantin Toma, omul care are mari șanse să fie candidatul PSD. Chiar dacă pe cei doi îi leagă o prietenie de mulți ani, afaceristul l-a refuzat pe Preda spunându-i că trecutul, prezentul și viitorul său sunt în PSD.

 

„Am văzut că s-a lansat în luptă, colegul şi prietenul meu care vrea să candideze pentru postul de primar din partea PSD. Îmi pare rău că dl. Toma a ales această formaţiune politică, l-am considerat un om de dreapta, suntem cunoştinţe vechi, i-am propus să vină să candideze, şi alături de forţele care vor să schimbe PSD. M-a refuzat, mi-a spus că acolo e trecutul, prezentul şi viitorul domniei sale. Îi respect opţiunea, mi-aş fi dorit să vină alături de dreapta şi să participe până la urmă la o relansare economică, aşa cum spune domnia sa că doreşte”, a declarat fostul lider al PNL Buzău, Cezar Preda.

De asemenea, Cezar Preda a mai afirmat că nu contează cine este candidatul PSD la Buzău dacă electoratul dorește cu adevărat schimbarea și că dacă Toma va câștiga alegerile va fi prizonierul mafiei pesediste.

 

„ Vreau să vă spun că nu contează cine va fi candidatul PSD. Nu contează! În momentul în care buzoienii vor schimbarea, nu contează pe cine pun candidat. Eu nu cred că domnia sa va reuşi ceva pentru că va fi prizonierul mafiei pesediste. Nu are cum. Nu ai cum să vii din partea PSD, să spui că schimbi PSD. E o poveste asta”, este de părere deputatul Cezar Preda.

În altă ordine de idei, Preda a comentat, joi, și nominalizarea făcută de partidul său pentru Primăria Municipiului Buzău spunând este foarte bine că partidul a strâns rândurile dar că pentru a avea șanse, candidatul PNL trebuie să fie vocal și să arate toate greșelile și toate relele pe care le-a făcut PSD-ul.

 

„În ceea ce priveşte nominalizările făcute de PNL, aseară am aflat, ca şi dumneavoastră. E bine că PNL a strâns rândurile, că încearcă să-şi găsească cei mai buni candidaţi, este o nominalizare făcută de CJEx, ea trebuire validată în Birourile Permanente Reunite, care vor fi peste o săptămână sau când vor decide dânşii. Sunt ferm convins că cei care vor să ducă lupta asta chiar vor să se bată cu PSD şi dacă au nevoie vreodată de ajutorul meu, de expertiza mea, cu mare plăcere îi voi ajuta. Domnul Ionescu a fost pedist, pedelist, apoi a plecat la PNL. Eu îl cunosc foarte bine, domnia sa a mai candidat. Problema se pune cu aceste lupte cu PSD. PNL nu poate să câştige această bătălie dacă buzoienii nu văd în candidatul care se opune PSD pe cel care le arată toate greşelile, toate relele. Acum nu ştiu dacă domnia sa(nr. Constantin Ionescu) a aşteptat şi şi-a propus ca începând de ieri să înceapă să lupte. N-am vorbit cu domnia-sa”, a spus Cezar Preda.

 

Totodată, Cezar Preda l-a atacat voalat pe Constantin Ionescu,  candidatul PNL la Primăria municipiului Buzău, lăsând să se înțeleagă că ar putea pierde la Centru nominalizarea din partea PNL dacă se mai întâmplă să aibă aceleași păreri și să voteze la fel ca social-democrații din Consiliul Local Municipal.

 

„Sunt însă probleme, mai sunt în CLM consilieri de-ai noştri care încă votează cu PSD. Am înţeles aseară că se vor lua măsuri. Că nu se poate la infinit. Trebuie să se elimine percepţiile că ar mai fi USL, c-ar mai fi cu PSD blat. PNL Buzău ştie că Bucureştiul nu va accepta niciodată candidaţi care să facă blat cu PSD şi nu va fi nici unul. Am înţeles că aseară s-a discutat ca cei care vor fi propuşi trebuie să arate că până la validare începe bătălia. S-ar putea să nu fie validaţi dacă nu duc bătălia”, a declarat deputatul Cezar Preda.

1 COMENTARIU

  1. Marele politician Cezar Preda confirma inca odata ca este un blatist ordinar!!! La vrut pe Toma catindat PNL cand acesta este un psdr-ist innascut! Hai ca daca nu merge cu Toma, mai incearca cu UNPR-istu Ovidiu Anghel sau cu frustratul psd-ist Sorin Lazar! Vai de mama noastra cine ne conduce!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.