Cezar PREDA2

Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, a declarat, vineri, că lucrurile vor fi bune pentru PDL dacă membrii formaţiunii vor crea „un partid serios de opoziţie, cu oameni loiali şi motivaţi”.

Cezar Preda a afirmat, într-o conferinţă de presă, că organizaţia buzoiană a PDL va fi supusă unor evaluări, susţinând că atât timp cât el va fi preşedinte al filialei în partid „nu vor fi decât oameni loiali şi devotaţi”.

„Vom avea o evaluare a filialei, la care va veni conducerea partidului, vom avea un consiliu de coordonare după ce vom lua la puricat fiecare organizaţie, apoi ne vom prezenta în convenţie. Sunt adeptul unei analize foarte serioase şi de aici încolo lucrurile cred că vor fi bune pentru PDL dacă vom crea un partid serios de opoziţie, cu oameni loiali şi motivaţi. Dacă vom avea în partid, oameni labili care trec de colo-colo după avantaje, partidul nu va putea face performanţă. Eu cât voi fi preşedinte nu vor fi decât oameni loiali şi devotaţi acestui partid”, a declarat liderul PDL Buzău, Cezar Preda.
De asemenea, Cezar Preda a spus că există o dorinţă a fiecărui lider democrat-liberal ca PDL să se reinventeze „ca un partid politic puternic”.
„PDL a pierdut la nivel naţional 600.000 de voturi, este foarte mult, dar 400.000 de voturi practic PDL le-a dat USL. Trebuie să plecăm de la zero şi să ne bazăm pe membrii noştri loiali, dispuşi să facă politică pentru PDL. Există o dorinţă totală a fiecărui lider PDL de a ne reinventa ca un partid politic puternic”, a mai spus Cezar Preda.
La sfârşitul anului trecut, patru consilieri judeţeni şi locali, precum şi preşedintele Organizaţiei Municipale a PDL Buzău, Adrian Burducea, au fost excluşi din PDL Buzău.
Mediafax
De asemenea, au fost daţi afară din partid primarul comunei buzoiene Mărăcineni, prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, Constantin Dumitru, şi şase consilieri locali din aceeaşi comună.
Toţi democrat-liberali au fost excluşi din PDL pe motiv de neimplicare în campania electorală pentru alegerile generale sau pentru că au fraternizat cu USL.

1 COMENTARIU

 1. Cezarica draga, ai sa vezi ca ai sa ramai singurel ! Stilul tau pagubos, plin de aroganta, infatuare, de om cu putere si bani, de om care taie si spanzura, om cu multe case, casa de vacanta in Austria, valuta la greu in conturi Elvetia.
  Ai facut greseli capitale, l-ai abandonat la greu pe Mihai T, ai facut jocurile lui Neagu si Dobrica in afacerea Dedeman.
  Alta greseala, cand ai vrut sa scapi de Popescu, schimbandu-l din functia de secretar general al partidului.
  Alta greseala, excluderea presedintelui Adi B., pe motive numai de tine inchipuite.
  Nu uita, ca datorita stilului tau, a plecat Getuta B, tot fosta presedinta la municipiu, profesorul Pororo I., Dumnezeu sa-l odihneasca, si multi altii.
  Nu uita, e un Dumnezeu, si totul se plateste pe lumea asta !!! Amin !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.