Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă ce a urmat festivităţii de lansare a candidaţilor partidului la alegerile locale, că Poliţia nu-şi va face datoria în timpul campaniei electorale şi în ziua votului, invitându-l la Buzău pe ministrul de Interne.
Cezar Preda a declarat, după ce şeful de campanie al PDL Vasile Blaga a spus că în ţară nu au apărut incidente electorale, că la Buzău vor fi probleme foarte mari în următoarea perioadă.
Preda a adăugat că Poliţia nu îşi va face datoria şi a lansat ministrului de Interne o invitaţie pentru a se implica personal în ceea ce se întâmplă în acest judeţ.
„În judeţul Buzău vor fi probleme mari. Poliţia nu-şi va face datoria pentru că sumele aruncate în precampanie şi ce s-a întâmplat sunt de notoritate şi pentru copiii de grădiniţă şi actiunile pe lângă lege sunt de notorietate şi nu s-a luat nicio măsură. Ministrul de Interne a spus că el garantează că alegerile vor fi fără probleme. Vreau să vă invit şi la Buzău, domnule ministru, să faceţi în aşa fel încât alegerile să fie corecte”, a declarat Cezar Preda.
La Buzău, la şefia Consiliului Judeţean candidează opt persoane, între care Cezar Preda din partea PDL, liberalul Marian Cristinel Bîgiu candidatul USL şi Victor Mocanu, candidat independent susţinut de conducerea Organizaţiei Judeţene a PSD Buzău.

C.D.

2 COMENTARII

  1. Tăinuirea infracţiunilor se numeşte complicitate d-le Cezărică! Spune-ne cine sunt infractorii lasă-l pe ministru „berca” la Berca!
    Cele mai multe sume de bani s-au împărţit în mediul rural şi la ţigani, numai cu aparatură de înregistrat sofisticată se pot procura dovezi. Asta ne mai lipsea!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.