Liderul democrat-liberalilor buzoieni, deputatul Cezar Preda, recunoaşte că a început colaborarea cu senatorul Ion Vasile. ‎Prima funcţie în deconcentrate a fost deja făcută cadou progresiștilor la conducerea Agenţiei de Ocupare a ‎Forţei de Muncă, după ce deputatul Cezar Preda a avut o discuție cu senatorul Ion Vasile.
„Am discutat cu senatorul Ion Vasile ce responsabilități să își asume și a dorit AJOFM. Am fost de acord și le-am spus să facă demersurile necesare pentru a prelua această funcție”, a declarat deputatul Cezar Preda.
Dacă funcția oferită UNPR-ului la conducerea AJOFM Buzău a fost doar primul cadou făcut la sosirea Doctorului în partid, Cezar Preda este dispus să ofere și alte funcții oamenilor lui Ion Vasile.
„Dacă vor mai fi și alte responsabilizări și vor mai dori și alte funcții sunt de acord. Lista rămâne deschisă și am să ajut cu tot ce pot pentru că până la urmă omul sfințește locul iar dumnealui are niște prieteni din ăștia mai maturi”, a conchis liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda.
Ciprian STERIAN
[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/10/Cezar-PREDA.mp3|titles=Cezar PREDA]

5 COMENTARII

  1. Domnule Preda, nu te mai lăsa fotografiat cu coşul dinainte, domnule!!! Suntem în plină criză, nu! Să vadă lumea că e sărăcie, un pahar cu apă şi atât! Covrigii înseamnă bunăstare!

  2. daca domnul preda ar face schimbare la inspectoratul scolar si ar demite directorii incompetenti ar fi ochei dar nu evaluare din harti ca s-a pus ei la punct au numit consilile de administratie nu s-a ales de consiliul profesoral cine poate sa mai zica ceva ii este frica ca este dat afara cu noua lege

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.