Preda Trabuc

Deputatul Cezar Preda revine la cârma Organizației Județene a PDL. Demisia sa nu a fost acceptată de către conducerea centrală a partidului, astfel că parlamentarul va reveni în fruntea filialei buzoiene a PDL cu forțe proaspete, și pus probabil pe fapte mari.

„Vă comunicăm că, în ședința Colegiului Director al PDL din data de 14.12.2012, demisiile domnului Cezar Florin Preda din funcțiile de prim vicepreședinte PDL și de președinte al BPJ Buzău nu au fost acceptate. Domnul Cezar Preda își exercită în continuare funcțiile de  prim vicepreședinte PDL și de președinte al BPJ Buzău, cu atribuțiile prevăzute de Statutul și Regulamentul de Organizare Teritorială PDL”, se arată în documentul semnat de președintele PDL, Vasile Blaga.

” Cei care se gândeau la un puci sau degringoladă prin plecarea mea trebuie să-și ia gândul de la asta, îmi voi face datoria așa cum am făcut-o întotdeauna. Trădătorii, așa cum a spus domnul Blaga, pleacă. Cine a trădat pleacă, cine a făcut campanie PSD pleacă, cine nu a ieșit în campanie pleacă” a spus liderul PD-L Buzău Cezar Preda.

Unul dintre cei care vor pleca, mai mult ca sigur, în urma revenirii lui Preda la cârma PDL Buzău va fi primarul comunei Mărăcineni, Constantin Dumitru. Înainte de  alegerile din 9 decembrie, Titel Măleanu, așa cum îl știe toată lumea, a fost văzut  făcând campanie candidaților USL. O altă persoană care ar putea fi dată afară din PDL este Mona Lisa Pleșea, consilier municipal.  Acesteia i se reproșeazã neimplicarea în campania electorală pentru parlamentare.

 

C.D.

1 COMENTARIU

  1. Preda se vede acum un invingator sau ce? A pierdut la scor la Buzau, a intrat pe usa din dos in parlament si acum redevine dictatorul care a calcat pe cadavre in PDL Buzau pentru interesele sale, ale familiei si acolitilor care il pupa in fund pentru ca nu pot face nimic altceva? Va scapa Buzaul vreodata de acest „om” fara principii, fara verticalitate, fara cuvant? Eu inca sper!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.