Liderul PDL Buzău, Cezar Preda, are vise politice mărețe. Deputatul candidează la alegerile din partid care vor avea loc la finele acestei luni atât pentru funcția de vicepreședinte la nivel național cât și pentru postul de prim-vicepreședinte.
Surse citate de Mediafax susțin că Cezar Preda candidează pentru unul dintre cele trei posturi de prim-vicepreședinte alături de Cristian Preda, Theodor Baconschi, Dorin Florea și Mihai Stănişoară. Aceleași surse susțin că Cezar Preda va intra și în lupta pentru câștigarea unuia dintre cele 14 posturi de vicepreședinte PDL, alături de Cristian Boureanu, Raluca Turcan, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Radu F. Alexandru, George Scripcaru, Traian Igaş, Mircea Hava, Florin Popescu, Andreea Paul și Sebastian Bodu. De asemenea, tot în cursa pentru funcţia de vicepreşedinte al PDL se mai află Gheorghe Tinel, William Brînză, Alin Tişe, Cristian Petrescu, Marian Jean Marinescu, Petru Luhan, Costică Canacheu, Constantin Ostaficiuc, Alin Trăşculescu și Irinel Cristu. Potrivit surselor citate, pentru funcţia de secretar general al PDL s-a înscris Gheorghe Flutur.
Democrat liberalii se vor reuni pe 30 iunie în şedinţa Convenţiei Naţionale Extraordinare în care îşi vor alege noua conducere şi noul preşedinte al partidului. În cursa pentru funcţia de preşedinte al PDL s-a înscris doar Vasile Blaga.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.