Cezar Preda si Dorin Badulescu
Copreședinții PNL Cezar Preda și Dorin Bădulescu au sărbătorit, duminică, un an de la formarea noului PNL prin fuziunea dintre fostul PDL și vechiul PNL. Totodată, chiar dacă nu a fost anunțat în mod oficial, noii liberali buzoieni au sărbătorit și preluarea puterii în partid evenimentul fiind prima apariție publică a celor doi copreședinți după înlăturarea lui Cristi Romanescu de la conducerea filialei buzoiene.
La ceas aniversar noii liberali din Buzău au vrut să lase impresia că totul merge strună și că nu se mai gândesc la trecut principala preocupare fiind aceea de a pregăti alegerile din vara anului viitor.
Dorin Badulescu si Cezar Preda
„Am ales ziua de azi datorită faptului că se împlinește un an de la fuziune. Suntem aici împreună pentru a arăta ca la Buzău PNL funcționează și funcționează bine. Mi-aș dori ca la Buzău să avem cât mai multe conferințe în care să vă prezentăm acțiunile PNL atât în plan politic cât și administrativ”, a declarat Dorin Bădulescu, copreședintele PNL proaspăt instalat în funcție.
De cealaltă parte deputatul Cezar Preda a declarat că liberalii sunt în topul preferințelor electoratului și că la Buzău trebuie să apună „era județului roșu.”
„A trecut un an pe nesimțite și într-un an PNL are încrederea românilor. De peste 7 luni PNL se bucură de încrederea electoratului român cu 45-47% din preferințele electoratului. Asta ne obligă și cred că și buzoienii vor un PNL puternic o echipă pentru Primăria Buzău și pentru Consiliul Județean Buzău cu o viziune nouă pentru că în 2016 era județului roșu trebuie să înceteze”, a declarat deputatul Cezar Preda, copreședintele PNL Buzău.
sampanie pnl
Totodată liberalii au anunțat că vor să renunțe treptat la conducerea bicefală a organizațiilor și că vor propune în zilele ce urmează preluarea conducerii organizațiilor județene de femei și tineret de către o singură persoană care să își asume responsabilitatea pentru perioada următoare.
„Sunt 85 de organizații locale care au un singur președinte și o să propun împreună cu domnul Bădulescu ca și organizațiile de femei și tineret să aibă un singur președinte și inclusiv organizațiile din Râmnicu Sărat, Nehoiu, Pogoanele unde nu vom mai fi bicefali și va fi un singur om care să își asume construcția pentru alegerile locale”, a declarat copreședintele PNL, Cezar Preda.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.