Dorin BADULESCU so Cezar PREDA
Liderul PNL Buzău, deputatul Cezar Preda este supărat că protestul medicilor s-a mutat la nivel național. Prin urmare, liberalii buzoieni care erau porniți împotriva administrației județene se văd nevoiți să bată pasul pe loc mai ales că în săptămâna ce tocmai a trecut nu au avut prea mult succes în încercarea de a convoca o ședință extraordinară.
“De la voi am văzut că protestul s-a îndreptat împotriva Guvernului și vă întreb care a fost miza acestei chestiuni cu noi? Noi am cerut convocarea unei ședințe dar conducerea CJ nu a făcut nici măcar un gest, să facă măcar un proiect de hotărâre. Domnul lider al consilierilor se va duce luni să îi ceară președintelui să spună o poziție publică de ce nu vrea să rezolve problema. De ce nu face un proiect să rezolve situația? Ce vor să îl facem noi?”, a declarat coreședintele PNL, Cezar Preda.

Și consilierul județean Dorin Bădulescu este în asentimentul colegului său de partid și este supărat pe conducerea administrației județene care nu i-a chemat la discuții pe aleșii liberali.
“Așteptam un semnal de la Consiliul Județeann să ne cheme să discutăm să vedem ce este de făcut. Foarte multe lucruri depid de executive ;I de voin’a politică. Noi nu avem nici măcar o treime din consilieri. Să ne fi chemat să vedem ce putem vota măcar pentru viitor…”, a declarat Dorin Bădulescu.

În final, deputatul Cezar Preda le-a transmis medicilor buzoieni că nu își vor putea rezolva din revendicări decât după ce se vor termina alegerile interne din PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.