Cezar PREDA

Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, a taxat într-o conferință de presă criticile aduse de președintele fundației Mișcarea Populară, aflat săptămâna trecută în vizită la Buzău, atacându-l totodată și pe președintele Traian Băsescu pentru „meritul” de a fi reușit ”crearea unui partid de frustrați”.
„Văd că nu poate veni nimeni la Buzău fără să îmi pomenească numele să construiască și să se lege de Cezar Preda și de cine și pe cine critică. Știți cum e, vorba lui Traian Băsescu , deși a încercat, nu a putut face un partid de măicuțe și a căzut în extrema cealaltă. Nu a făcut de măicuțe, a făcut de frustrați și de oameni care nu au nici un Dumnezeu, pentru interesul lor personal. Asta e. Atât a putut, atât a făcut ”, a declarat liderul PDL Buzău, Cezar Preda.
Marian Preda, președintele fundației Mișcarea Populară, l-a atacat, săptămâna trecută, pe Cezar Preda în fața celor 44 de persoane adunate în sala Casei de Cultură a Sindicatelor la constituirea filialei buzoiene a fundației, acuzându-l pe acesta că preferă să atace dreapta politică decât să se lupte cu cei aflați la guvernare.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.