anastasiu

Chirurgul Marius Anastasiu rămâne la conducerea Spitalului Județean de Urgență Buzău după ce a obținut nota 10 la concursul pentru ocuparea postului. Lucrarea cu care Anastasiu a luat nota maximă a cuprins o analiză a situației din spital precum și un plan de măsuri pentru îmbunătățirea situației din sănătatea buzoiană.
„Rezultatul urmează să fie afișat însă după corectarea testului grilă și după ce am văzut proiectul de management vă pot spune că nota este 10. Proiectul a fost o analiză a situației actuale a Spitalului Județean de Urgență Buzău precum și un plan de măsuri pentru reducerea arieratelor, lucrări de modernizare a spitalului dar și o îmbunătățire a activității corpului medical”, a declarat președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Buzău, Laurențiu Gavrilă.
Astfel, medicul Marius Anastasiu rămâne la conducerea celei mai mari unități spitalicești din Buzău a cărei conducere a preluat-o, cu titlu de interimar, de la 1 august prin dispoziția președintelui Consiliului Județean, Cristi Bîgiu. Ca si obiectiv major în următoarea perioadă managerul Marius Anastasiu trebuie să găsească soluții pentru stingerea completă a datoriilor pe care le înregistrează spitalul buzoian.
„În primul rând are ca și obiectiv continuarea reducerii arieratelor care la data preluării era undeva la 300 de miliarde de lei vechi iar în urma măsurilor stabilite de comun acord cu Consiliul Județean datoria este sub 100 de miliarde de lei vechi. Aceasta este prioritatea numărul unu după care urmează să propună și să implementăm împreună un plan de modernizare a spitalului și de refacere a unor structuri care sunt în deficit la acest moment”, a precizat Laurențiu Gavrilă, președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Buzău.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.