Cimitir de animale descoperit la marginea comunei Vadu Pașii

0
610


Mai multe animale moarte au fost găsite aruncate pe un teren de la marginea comunei Vadu Pașii în apropiere de râul Buzău. Cimitirul de animale a fost descoperit de câțiva săteni în zona podului de tuburi peste râul Buzău, chiar în apropierea unei ferme. Localnicii dau vina pe proprietarul fermei, însă acesta spune că altcineva ar fi aruncat leșurile printre grămezile de moloz și gunoaie. Totodată, localnicii spun că în zonă vin frecvent mașini care descarcă animale și care  le sacrifică pe locul unde au fost găsite scheletele.

„Se fac aici niște șmecherii, se taie cai, animale și oasele le lasă aici. Nu este normal acum vine căldura, vine musca și atunci noi cum mai stăm în curte din cauza la hoiturile astea?”, a declarat Nicolae Manole unul dintre cetățenii ai cărui locuință se află în vecinătatea locului unde au fost descoperite leșurile.

La fața locului s-au deplasat și inspectorii DSVSA pentru a încerca sa identifice cine ar fi putu arunca animalele pe câmpul din apropierea râului Buzău.

“Am constatat prezența unor resturi provenite cel mai probabil de la o sacrificare frauduloasă de cabaline și bovine.Trebuie să facem investigații să vedem cine le-a aruncat aici ca se poate să fie și de la distanță mi mare, nu neapărat din vecinătate”, a declarat Ion Panait, inspector în cadrul DSVSA Buzău.

Cazul a intrat acum în atenția Poliției care trebuie să dea de urma făptașilor însă până atunci Primăria din Vadu Pașii a fost obligată să curețe terenul pentru a elimina riscul de infecții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.