accident DN2
Cinci răniți în urma accidentului rutier produs, duminică noapte, la întrarea în Râmnicu Sărat au fost transportați cu răni grave la spitale din Capitală în timp ce alte trei persoane printre care și șoferul vinovat de producerea accidentului ar fi fost externate.
Conform purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, George Crețu, din cele 11 persoane ajunse la spitalele din județul Buzău, șoferul autocamionului care a provocat accidentul și alte două persoane au fost externate ele suferind răni care nu au necesitat spitalizarea.

Alte cinci persoane aflate în microbuzul care transporta către casă echipa CSU Târgoviște și care oprise pe marginea drumului pentru remedierea unei defecțiuni la motor au fost transportate la Spitalul de Urgență Floreasca, la Spitalul Pantelimon și la Spitalul Bagdasar-Arseni cu ambulanța de transport victime multiple trimisă în din județul Ilfov în sprijinul pompierilor buzoieni și cu o ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță Buzău.Alte trei persoane au rămas internate în spitalele din Buzău și Râmnicu Sărat.
Ceilalți trei sportivi decedați în urma evenimentului rutier, cu vârste între 19 și 25 de ani,au fost scoși de sub fiarele contorsionate ale mașinii după ce la fața locului a ajuns o macara de mare tonaj care a ridicat camionul cu cherestea căzut peste microbuz.
Cei trei jucători decedaţi în urmă accidentului sînt Robert Bucă (19 ani), Daniel Manda (25 de ani) şi Daniel Bîrloagă (20 de ani)

2 COMENTARII

  1. […] Cinci răniți în urma accidentului rutier produs, duminică noapte, la întrarea în Râmnicu Sărat au fost transportați cu răni grave la spitale din Capitală în timp ce alte trei persoane printre care și șoferul vinovat de producerea accidentului ar fi fost externate. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, George Crețu, din cele 11 persoane ajunse la spitalele din județul Buzău, șoferul autocamionului care a provocat accidentul și alte două persoane au fost externate ei suferind răni care nu au necesitat spitalizarea. Alte cinci persoane aflate în microbuzul care transporta către casă echipa CSU Târgoviște și care oprise pe Sursă știre […]

  2. […] Cinci răniți în urma accidentului rutier produs, duminică noapte, la întrarea în Râmnicu Sărat au fost transportați cu răni grave la spitale din Capitală în timp ce alte trei persoane printre care și șoferul vinovat de producerea accidentului ar fi fost externate. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, George Crețu, din cele 11 persoane ajunse la spitalele din județul Buzău, șoferul autocamionului care a provocat accidentul și alte două persoane au fost externate ei suferind răni care nu au necesitat spitalizarea. Alte cinci persoane aflate în microbuzul care transporta către casă echipa CSU Târgoviște și care oprise pe …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.