Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău a demarat, începând cu data de 01 aprilie a.c., concursul în vederea încadrării a 5 posturi de subofiţer operativ principal vacante la Detaşamentul de Pompieri Buzău. Sursa de recrutare face referire exclusiv la subofiţeri în rezervă ce îndeplinesc condiţiile necesare, în vederea rechemării în activitate, în conformitate cu art. 40, lit. c) din Legea 80/1995 privind Statutul Cadrelor militare, coroborat cu actele normative interne.

Recrutarea candidaţilor se face la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău, din municipiul Buzău, str. Bistriţei nr. 51, data limită de depunere a cererilor de înscriere fiind 08.04.2016, ora 16:00, urmând ca până la 15.04.2016, ora 16:00, dosarele să fie completate cu documentele solicitate în anunţ.
Din 1 aprilie, IGSU scoate la concurs 450 de posturi vacante la nivel naţional, iar în cadrul procedurii sunt vizaţi exclusiv subofiţeri în rezervă care îndeplinesc condiţiile pentru rechemarea în activitate.
IGSU se adresează celor care au mai făcut parte din echipe de salvatori dedicaţi misiunilor de urgenţă şi care doresc să se pună, din nou, în slujba cetăţenilor, se arată într-un comunicat al instituţiei.

Informaţii suplimentare referitoare la concurs pot fi obţinute accesând site-ul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău  la adresa : www.isubuzau.ro sau la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău , telefon: 0238 721 301 interior 27 112/27 114.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.