Direcția de Asistență Socială a municipiului Buzău are începând de miercuri un director cu acte în regulă după ce concursul organizat la București a fost câștigat, nu fără emoții însă, de Gabriela Antonescu.
Antonescu a fost singurul candidat rămas în cursă iar miercuri a fost declarat admisă la competiția organizată pentru câștigarea funcției de director al D.A.S din cadrul Primăriei Buzău.
La ultima testare, Gabriela Antonscu a primit 79,8 puncte și cum punctajul minim care îi asigura succesul era de 70 de puncte, aceasta a fost declarată admisă.
Antonescu a ajuns destul de greu în această fază, după ce la proba scrisă desfășurată săptămâna trecută la ANFP a fost declarată respinsă, având 65. 3 puncte. Ea a făcut contestație, iar recorectarea lucrării a dus la mărirea notei, obținând 70, 35 puncte, și implicit accederea în următoarea etapă, respectiv susținerea interviului.
Gabriela Antonescu a fost până acum şefa Serviciului Asistenţă şi Protecţie Socială Familie şi Copil din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială a municipiului Buzău, astfel că nu este deloc străină de ce înseamnă activitatea acestei instituții.
Postul de șef al Direcției de Asistență Socială a municipiului Buzău a rămas vacant din primăvara anului trecut, atunci când Alexandrina Docuz a ieşit la pensie. De atunci, au fost organizate mai multe concursuri pentru ocuparea postului respectiv, dar nimeni nu a reuşit să promoveze toate probele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.