Un individ de 37 de ani din comuna Săhăteni, este acuzat că ar fi violat-o pe fiica concubinei sale de doar 8 ani și că ar fi încercat să își abuzeze și fiica de 14 ani. Totul a ieșit la iveală după ce fetița de 8 ani a povestit unui unchi de-al său prin ce a trecut când a mers la stână unde lucrează iubitul mamei sale.

Bărbatul este tatăl a două fete de 7 și respectiv 14 ni și de mai bine de un an trăiește alături de o tânără de 25 de ani care are o fată de 8 ani.  Totul s-ar fi întâmplat într-o după amiază când iubita bărbatului ar fi mers împreună cu fiica sa de 8 ani la stâna unde lucrează bărbatul . Aici copila ar fi adormit iar la plecare mama sa a hotărât să o lase să mai doarmă și să treacă că o ia mai târziu. Între timp bărbatul ar fi trezit-o pe micuță și ar fi întreținut cu ea relații sexuale anale. Fata a ascuns pățania până când i-a povestit prin ce a trecut unui unchi la un parastas. Aflând acestea bărbatul a alertat autoritățile și așa au intrat pe fir polițiștii. În urma anchetei oamenii legii au stabilit că și fiica bărbatului de 14 ani a fost la un pas să pățească același lucru. Bărbatul ar fi pus-o să se dezbrace în urmă cu mai bine de un an însă între ei nu s-ar fi întâmplat nimic.

După ce toată lumea din comună a aflat de ce a fost în stare bărbatul ar fi încercat să își pună capăt zilelor. A fost găsit la timp și acum este internat în Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca. De asemenea, fiica individului de 14 ani și fiica concubinei acestuia de 8 ani au fost luate și internate într-un centru de plasament și urmează a fi suspuse unui examen medical pentru a vedea dacă cele reclamate se confirmă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.