Circulația pe DN2 E85 între Buzău – Râmnicu Sărat-limita cu județul Vrancea a fost reluată de curând sub supravegherea polițiștilor și drumarilor. Accesul pe șoseaua europeană este permis din oră în oră cu antemergători de la Poliție și Drumuri Naționale. Circulația pe șoseaua europeană, între Buzău și Vrancea a fost oprită duminică în jurul orei 11.00.
În prezent, sunt blocate DN 2C între localităţile Costești – limita jud. Ialomița cu Buzău, DN 22 între localităţile Râmnicu Sărat – limită jud. Brăila, DN 2B între localităţile Buzău – limită jud. Brăila și DJ 203I între localităţile Lipănescu-Cotorca și DJ 214A între localităţile Luciu- Caragele – Rușetu.

1 COMENTARIU

  1. […] Circulația pe DN2 E85 între Buzău – Râmnicu Sărat-limita cu județul Vrancea a fost reluată de curând sub supravegherea polițiștilor și drumarilor. Accesul pe șoseaua europeană este permis din oră în oră cu antemergători de la Poliție și Drumuri Naționale. Circulația pe șoseaua europeană, între Buzău și Vrancea a fost oprită duminică în jurul orei 11.00. În prezent, sunt blocate DN 2C între localităţile Costești – limita jud. Ialomița cu Buzău, DN 22 între localităţile Râmnicu Sărat – limită jud. Brăila, DN 2B între localităţile Buzău – limită jud. Brăila și DJ 203I între localităţile Lipănescu-Cotorca și DJ 214A între Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.