Polițiștii s-au preocupat încă de dimineață să decongestioneze traficul în oraș

Tânărul care va fi înmormântat astăzi la Buzău face parte din clanul Pistol. El a fost împuşcat în ceafă în incidentul produs în comuna ilfoveană Afumaţi, pe 2 martie, când încerca să fugă după ce a fost surprins încercând să fure un laptop. Individul a murit în dimineaţa zilei de 11 martie, în jurul orei 4.00.
Tentativa de furt în urma căreia interlopul a fost împuşcat a avut loc pe 2 martie, în jurul orei 13.30. Tânărul ajutat de trei complici au încercat să fure un laptop dintr-o autoutilitară oprită pe DN2, la Afumaţi, însă au fost surprinşi de un echipaj de poliţie, s-au urcat într-o maşină şi au încercat să fugă. Maşina a fost oprită, după ce poliţiştii au tras mai multe focuri de armă.

Unul dintre fugari a fost împuşcat în ceafă de poliţişti şi transportat la spital. Ceilalţi trei s-au baricadat într-o casă din Afumaţi, iar apoi au fugit prin spatele imobilului.

Primul fugar a fost prins, în noaptea de 3 spre 4 martie, în Vama Nădlac, în timp ce încerca să părăsească ţara, la bordul unui autocar. Al doilea s-a predat pe 4 martie, iar al treilea a fost găsit în aceeaşi zi după şase percheziţii făcute în localitatea Moviliţa, judeţul Ialomiţa.

Cazul este instrumentat de procurorii Parchetului General.

Strada  Urziceni din cartierul Poșta a fost ocupată încă din zorii zilei de apropiați ai familiei, prieteni sau simpli curioși iar poliția a mobilizat în zona forțe de ordine pentru a preveni orice evenimente nedorite. De asemenea, pe traseul pe care urmează să se  deplaseze cortegiul funerar au fost amplaste echipaje de poliție care vor ajuta la flluidizarea traficului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.