Spitalul Județean de Urgență Buzău are, de luni, manager cu acte în regula. Economistul Claudiu Damian a promovat concursul pentru funcția de director pe care l-a susținut, vineri, cu media 9.83.
Damian a obținut nota 9.66 cu proiectul de management cu care s-a prezentat la examen iar la proba orală care a constat în întrebări din legislație și din proiectul susținut a obținut nota 10.
După afișarea rezultatului urmează ca deliberativul județean să ia act de media obținută la concurs și să îl numească în funcție, cel mai probabil, în ultima ședință ordinară a acestui an.
Claudiu Damian se află la conducerea celei mai mari unități spitalicești din județ, cu delegație, din luna august a anului 2014. La concursul organizat pentru funcția de director al Spitalului județean de Urgență Buzău Claudiu Damian a fost singurul candidat înscris.

13 COMENTARII

  1. Felicitari..acum veti fi tratati mai bine..dragi buzoieni, suferintele voastre se opresc aici..nu veti mai lua alte boli din spital, veti avea parte de tratament gratuit la orice ora, ospitalitate si seriozitate, fara spaga ori atentii(gen un porc de Crăciun), ambulantele vor sosi la timp si insotite de cate doua asistente (sexy macar) si cate un medic specialist, paturi noi, sali de mese cu mancare proaspata si buna, pediatrie cu medici calificati la Viena..ce sa mai, traiasca noul şef

  2. Sunt convins ca are cunoștințe temeinice și experiența în domeniul management-ului.:))) De la contracte de închiriere spații comerciale și încasarea contravalorii chiriilor pana la a manageria un spital, eu cred ca-i cale destul de lunga…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.