Adcohitei

Protagonistul scandalului izbucnit luni la Spitalul Militar din Focșani, locotenent colonel dr. Constantin Adochiței, a fost în trecut comandant al policlinicii militare din Buzău. Surse din rândul angajaților susțin că medicul care a fost fotografiat într-un birou al Spitalului Militar din Focșani în timpul unei petreceri cu alcool și striptease a fost circa 2-3 ani comandant al policlinicii buzoiene, unde se bucura de simpatia cadrelor medicale, fiind popular și degajat în relația cu subordonații. Aceleași surse susțin că Adochiței s-ar fi luptat pe vremea când era șef al policlinicii buzoiene pentru reabilitarea obiectivului și pentru menținerea lui pe linia de plutire, la un moment dat unitatea aflându-se în pericol de desființare.

Angajații din policlinica militară buzoiană sunt șocați de scandalul în care apare numele fostului comandant al unității și cred  că  la mijloc ar fi vorba de mâna vreunei persoane sau de mai multe, care nu-l mai vor la comanda Spitalului Militar din Focșani.

Aceleași surse dezvăluie că numirea sa la Buzău, în trecut, a fost de fapt un prim pas către accederea în funcția de  comandant al spitalului din Focșani, căruia i se subordonează policlinica buzoiană. Soția medicului arătat cu degetul pentru că a participat la o petrecere cu alcool și striptease la mică distanță de saloanele cu bolnavi lucrează, de asemenea, în incinta Spitalului Militar din Focșani, ca medic de laborator.

2046

 

Mai multe fotografii care arată cum petrec mai mulți angajați ai Spitalului Militar din Focșani au apărut luni în presă. Petrecerea cu alcool și cu o damă blondă pasională, amatoare de striptease, a avut loc într-un birou al uniții iar printre cei care sunt indicați că au petrecut în acest fel se numără comandantul spitalului, lt. Col. dr. Constantin Adochiţei, purtătorul de cuvânt al spitalului, directorul economic şi farmacistul unităţii. Aceleași fotografii arată o angajată a Serviciului Resurse Umane care ajunge ca după mai multe pahare cu alcool, probabil, să se dezbrace și să rămână în lenjerie intimă, spre deliciul celor care asistă la show-ul erotic.

Ministrul Apărării, Mircea Dușa, a constituit luni după izbucnirea acestui scandal o comisie de anchetă care să facă verificări în urma petrecerii care a avut loc în incinta Spitalului Militar Focșani, sub nasul comandantului unității, concluziile cercetărilor fiind așteptate în cel mult 2 zile.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.