directorul economic al CJ Liviu Ciolan

Directorul economic al Consiliului Județean Buzău, Liviu Ciolan, este acuzat de un buzoian că l-ar fi bătut, aseară, în timp ce se afla în tribuna oficială, cu puțin timp înainte de fluierul de debut al meciului disputat în Crâng de Steaua București cu Oțelul Galați.
Liviu Ciolan este acuzat de Sorin Ene că l-ar fi atacat, din senin, pe motiv că ar fi stat pe un loc, în tribuna VIP, care îi era rezervat directorului economic al Consiliului Județean. Ene a povestit astăzi pentru ”Observatorul buzoian” că în timp ce aștepta începerea meciului, ar fi fost atacat de Ciolan care l-ar fi pălmuit și i-ar fi tras doi pumni în stomac pe motiv că ocupa un loc rezervat, deși pe stadionul din Crâng, la meciul de aseară, nu s-au dat bilete cu locuri rezervate, ocuparea scaunelor fiind pe principiul primului venit.
Sorin ENE

Reclamantul a adăugat că scandalul de aseară ar fi avut ca punct de plecare o întâmplare petrecută în urmă cu o zi, pe un alt teren de fotbal, la un meci între echipa Consiliului Județean și formația Calibra, din care face parte Sorin Ene. Atunci, între cei doi ar fi avut loc un schimb de replici dur, în care lui Ciolan i s-ar fi reproșat atitudinea necorespunzătoare față de arbitrul întâlnirii.
”M-am trezit încolțit de doi indivizi, m-au întrebat ce caut acolo, le-am spus că nu sunt ei forțe de ordine, că nu au atribuții să controleze ei biletele, n-am mai apucat să mai zic ceva că mi-a tras o palmă și doi pumni. Am sunat imediat la 112, a venit un echipaj de Poliție, am discutat cu ei și mi s-a spus să vin a doua zi la Poliție să dau declarație cu ce s-a întâmplat. I-am lăsat locul individului deși era locul meu, cu bilet plătit de mine. Era acolo si domnul Tulpan, era domnul Stan de la Oțelul, era domnul Becali, era foarte multă lume care se uita la noi. Mi-era rușine că am făcut de râs un oraș întreg, dar asta e”, a declarat astăzi Sorin Ene, buzoianul care îl acuză de lovire pe directorul economic al Consiliului Județean, Liviu Ciolan.
Astăzi, Ene s-a prezentat la Poliție și a depus plângere împotriva lui Ciolan care urmează să fie audiat pentru a se stabili dacă l-a lovit sau nu pe omul de afaceri. Potrivit comisarului Florina Crucianu de la IPJ Buzău, plângerea a fost înregistrată în această dimineață la Poliția municipiului Buzău, urmând să fie efectuate verificări sub aspectul infracțiunii de lovire și alte violențe de către Poliția de Proximitate.
Până la definitivarea anchetei, există martori care confirmă o discuție în contradictoriu între Sorin Ene și Liviu Ciolan, fără a putea spune dacă între cei doi a existat și un contact fizic. Sub rezerva anonimatului, un buzoian aflat, aseară, la tribuna oficială la meciul Stelei, ne-a declarat că, în ciuda gălăgiei de pe stadion, la urechi i-au ajuns câteva replici acide ale directorului economic al Consiliului Județean. Potrivit martorului, Ciolan i-ar fi spus lui Sorin Ene că nu știe cu cine se pune, aducând în discuție faptul că deține o funcție importantă în Consiliul Județean Buzău.
Pe de altă parte, directorul Consiliului Județean Buzău, Liviu Ciolan ne-a declarat astăzi că nimic din cele reclamate de Sorin Ene nu ar fi adevărate, precizând că nu el ar fi avut un incident cu reclamantul ci un prieten de-al său.
”Probabil vrea să se bage în seamă. Mai mult de a trece unul pe lângă altul și, probabil, ne-am atins la picior, nu pot să zic că am avut altceva de împărțit. A fost într-adevăr o altercație cu prietenul meu care se ocupă de echipa mea de minifotbal căruia i-a luat Poliția datele. Dacă are ceva cu mine să mă dea în judecată, să mă reclame la Poliție că l-am lovit, să aducă martori, dar el era singur iar eu eram cu zece inși acolo. Se va închide dosarul pentru că se va vedea despre cine e vorba”, ne-a declarat directorul economic al Consiliului Județean, Liviu Ciolan. Acesta a mai adăugat că Ene ar fi cunoscut cu probleme psihice și că ar fi avut interzis pe stadion, după ce ar fi aruncat pe sticle pe terenul de fotbal.
Râmâne de văzut, acum, care va fi rezultatul anchetei demarate de polițiștii buzoieni și dacă se va confirma sau nu reclamația depusă împotriva directorului economic al CJ Buzău, Liviu Ciolan.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/10/Sorin-ENE.mp3|titles=Sorin ENE][audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/10/Liviu-CIOLAN.mp3|titles=Liviu CIOLAN]

2 COMENTARII

  1. Cum sa fie inscenare? Dl. Ciolan – ce nume predestinat! – face parte din gasca de huligani a lui Mocanu Sr. E de aceeasi joasa speta cu alt director din Consiliul Judetean, Cojocea-Mamulos, si cu „cel mai tanar deputat din Romania”, recte Mocanu Jr.!

  2. DIRECTORASUL ASTA ASA FACE MEREU . SA VA DUCETI LA JOCURILE DE MINIFOTBAL DE LA TERENUL ,, VIDATTI,, UNDE JOACA ECHIPA ,,CONSILULUI JUDETEAN,, SA VEDETI CUM INJURA ARBITRII ,JUCATORII ADVERSII SI PE ORGANIZATORII COMPETITIEI. INTREBATII PE GABI BADESCU, CRISTI LUPU SAU ARBITRUL NICOLAE FLORIAN SAU DUCETI-VA SA IL VEDETI CUM INJURA SARE LA BATAIE LA TOATA LUMEA CA EL SE CREDE CEL MAI SMECHER HULIGANUL ASTA. SI APROPO VREAU SI EU SA STIU DE CE DIN BANII NOSTRII AI SIMPLILOR CETATENI , CONSILIUL JUDETEAN ARE ECHIPA DE MINIFOTBAL CARE CHELTUIE 2 MILIARDE PE AN . ASTEPT RASPUNS DOMNULE HULIGAN CIOLAN . LA PUSCARIE AI SA AJUNGI DUPA CE MOCANU PIERDE PRESEDENTIA C.J. . SA IL IEI SI PE MAMULOS COJOCEA. PANARAMELOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.