Concert Ilnitchi
Buzoienii cu dare de mână sunt așteptați vineri la un concert caritabil susținut de trei trupe buzoiene pentru ajutorarea buzoianului Cătălin Ilnițchi, grav rănit în incendiul din clubul bucureștean Colectiv. Pentru ajutorarea fotografului buzoian și-au dat mâna componenții trupelor Blue Motors, JASP Band și Undercover care au hotărât să organizeze un eveniment caritabil de strângere de fonduri pentru a aduna o sumă consistentă de bani cu care să îl ajute pe Cătălin Ilnițchi să își mai achite din cheltuielile de spitalizare.
Cele trei trupe vor cânta fiecare câte 40 de minute iar în sală vor fi prezenți și prieteni ai lui Cătălin care l-au sprijinit pe acesta să ajungă la clinica din Israel.
„Intrarea la concert va fi liberă și în sală va exista o urnă în care fiecare va depune suma pe care și-o poate permite. Așteptăm cât mai multă lume la spectacol și în mod special pe cei cu potență financiară, pentru că este nevoie de foarte mulți bani pentru spitalizare”, a declarat Doru Constantinescu, membru fondator al JASP Band.
Concertul este programat pentru vineri, 20 octombrie de la ora 20.00, la restaurantul Orhideea situat vizavi de Sala Sporturilor Romeo Iamandi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.